Bunica Gheerghina este una dintre cele mai cunoscute bătrâne din țara noastră. A devenit celebră după ce, ajutată de nepoată, a început să posteze pe TikTok clipuri din propria gospodărie. Bineînțeles, românii au îndrăgit-o imediat, astfel că astăzi are o adevărată comunitate de urmăritori.

Totuși, la început bunicuța a fost sceptică și nu era prea încântată de platforma socială, pe care nici nu voia să o încerce.

Acum se bucură că a ascultat-o pe nepoata sa și a început o adevărată carieră de influencer.

Ilinca Vandici: Bunica Gherghina, cum a început toată nebunia asta pentru dumneavoastră?

Bunica Gherghina: Este o poveste... Nu știam ce e ăla TikTok, nu voiam să fac, și am pus primul videoclip. Când am văzut că merge m-am îndrăgostit de TikTok.

Teo Trandafir: Și vă ia mult timp activitatea asta online?

Bunica Gherghina: Ne ia, sigur că da. Când trebuie să facem rețete, trebuie să spun gramajul.

Ilinca Vandici: Cine vă ajută?

Bunica Gherghina: Cătălina mă ajută(n.red. nepoata).

Citește și: Fiscul vânează averi pe TikTok! Toți cei care postează teancuri de bani și mașini scumpe vor avea de dat explicații

Bunicuța se bucură din plin de celebritatea pe care a descoperit-o la o vârstă înaintată și este extrem de recunoscătoare pentru șansa pe care o are de a-și rotunji veniturile. Bineînțeles, ca orice alt influencer, și bătrâna a dezvăluit că nu duce lipsă de contracte cu partenerii care își doresc ca produsele lor să apară în clipurile video pe care le realizează aceasta pentru TikTok. 

Ilinca Vandici: Cum e să fii influencer după ce ai trecut de 70 de ani? Și dumneavoastră aveți tot felul de contracte de imagine?

Bunica Gherghina: E frumos să fii cunoscut și să fii influencer pe TikTok. Dacă Dumnezeu mi-a întins o mână acum, la bătrânețe, sunt mulțumită de bucuria pe care mi-a făcut-o. Nu mă așteptam să stau de vorbă cu oameni speciali. Primim cadouri, facem și contracte cu unele firme, care au nevoie să le facem prezentări.