În ultima ediție a emisiunii „În Oglindă” am aflat povestea lui Neațu Robert-Iulian, 777 Robert, așa cum este cunoscut in mediul online. Tânărul a cunoscut popularitatea precum mulți alții din generația sa, prin intermediul rețelelor de socializare, mai exact TikTok-ul. Telespectatorii au putut afla detalii neștiute despre 777 Robert, care a avut o copilărie fericită, fără lipsuri, însă care a crescut fără prezența tatălui.

Citește și: Cum a prevestit Karmen Minune problemele de sănătate ale mamei sale? S-a trezit plângând și a sunat-o imediat: „Am visat că mă duceam cu lumânări la tata”

TikToker-ul a mărturisit că nu și-a cunoscut niciodată tatăl. Bărbatul nu a vrut să accepte faptul că urmează să fie tată. Chiar dacă nu l-a avut aproape, 777 Robert i-a mărturisit lui Mihai Ghiță că lipsa tatălui nu i-a creat o traumă, asta deoarece a avut alte figuri paterne în familia sa, care i-au ținut locul. El a aflat abia la vârsta de 6 ani că tatăl său nu va veni niciodată acasă, după ce a fost mințit că bărbatul se află în armată și de aceea nu vine să îl vadă. 

777 Robert: Nu l-am cunoscut. Eu n-am judecat niciodată chestiile astea. Pentru mine nu a fost o traumă chestia asta. A fost acoperită de restul bărbați din familia mea. Era unchiul meu acolo, era bunicul meu destul de prezent în viața mea. Necunoscându-l, eu nu aveam cui să duc lipsa. Mi-am pus și eu niște întrebări, de ce nu a vrut. Eu am aflat abia pe la 6-7 ani că eu nu o să îmi cunosc tatăl niciodată.

Eu știam că el e plecat în armată.

Mihai Ghiță: Când afli, de fapt, că este o minciună că tata nu este militar?

777 Robert: Pur și simplu, cred că de la mama am aflat. Când mi-a zis că el, de fapt, nu ne-a vrut pe niciunul. Nici pe ea, nici pe mine. Din momentul în care omul și-a expus punctul de vedere, că nu vrea să aibă nicio legătură cu noi, cred că și-a spus cuvântul destul de tranșant.

Eu am aflat de la bunicul meu contextul în care s-au cunoscut ei. Ei au avut o relație de lungă durată. Când a apărut vorba despre un copil, el a dat înapoi și a preferat să nu se lege la cap, dacă o putem spune așa.

Ce mesaj și-ar dori 777 Robert să îi transmită tatălui său acum: „Am reușit să mă descurc singur”

Chiar dacă nu l-a cunoscut niciodată personal pe tatăl său, 777 Robert a aflat cine este și cum arată. Mai mult decât atât, bărbatul ar mai avea un copil, o fetiță mai exact. În continuare, el nu își dorește să ia legătura cu bărbatul, mai ales după ce a lipsit din toată copilăria lui. Cu toate acestea, el a dezvăluit ce mesaj și-ar fi dorit să îi transmită acum. 

Mihai Ghiță: Revenind la zilele noastre, suntem în aceeași situație, în care tu nu știi unde e tata?

777 Robert: Eu știu despre el. M-am informat, am căutat. E bine, e sănătos. Nu lucrează, nu prea face nimic cu viața lui, nu pot să zic din ce își face banii. Știu că mai are o fetiță. Căutările mele au avut o limită a bunului simț, din vedere ce nu m-a frapat să aflu prea multe. E foarte simplu, nu sunt curioși de oameni care nu sunt curioși de mine. În momentul în care ești curios, cauți. Eu nu am un copil, dar am ideea despre cum ar trebui să se poarte un părinte. Dacă ar fi vrut să facă ceva, ar fi făcut. Și dacă eram peste mări și țări, dacă vrei să îl găsești, îl găsești. Îl găsești oriunde ar fi, e copilul tău.

Mihai Ghiță: Ai avut vreodată un plan să îl vezi vreodată?

777 Robert: N-am avut un plan în care să mă duc într-o discuție foarte disponibil emoțional. Nu, pur și simplu aș fi vrut să mă vadă, dar în momentul în care sunt acum, într-o perioadă foarte fericită a vieții mele. Mă simt, într-un final, împăcat eu cu mine din foarte multe puncte de vedere și să îi spun: „Bună, eu sunt copilul tău. Pe mine m-ai făcut. Am reușit să mă descurc singur. Am reușit să îmi țină anumiți membri ai familiei locul tău. Am reușit să nu îmi dezvolt complexe pe baza lipsei tale. Sunt bine, sănătos, în caz că vrei să știi”.

Tatăl lui 777 Robert a cerut un test de paternitate: „S-a dovedit că sunt copilul lui”

TikToker -ul a mărturisit că tatăl său pur și simplu a părăsit-o pe mama lui, după ce a aflat că era însărcinată. Bărbatul nu ar fi putut accepta că urmează să aibă un copil, motiv pentru care a cerut un test de paternitate. Chiar dacă s-a confirmat că 777 Robert este copilul lui, bărbatul tot a plecat și nu s-a mai întors înapoi. 

Mihai Ghiță: El pur și simplu a plecat atunci? Nu s-a mai întors, n-a mai căutat-o?

777 Robert: El inițial și-a dat-o că mama nu avea cum să fie însărcinată cu el. A cerut un test de paternitate. Dacă ne aducem noi aminte, un test de paternitate e stimat undeva la 500 de euro, foarte mulți bani. Bunicul meu a plătit testul de paternitate, fiind ofițer în cadrul Armatei Române. A vrut să demonstreze că o crede pe mama. S-a dovedit că sunt copilul lui și de acolo s-a rupt firul, nu mai am informații.