Karmen Minune a fost invitată în ultima ediție a emisiunii „În oglindă”, în care a făcut declarații sincere despre viața și familia ei. Celebra cântăreață a fost cât se poate de transparentă în legătură cu relația specială pe care părinții ei u au, chiar și după o căsnicie de 30 de ani. Nu este o noutate faptul că Adrian Minune a fost surprins în compania altor domnișoare, fiindu-i infidel soției lui.

Cu toate acestea, Cati Simionescu a reușit să își ierte de fiecare dată soțul, iar căsnicia lor a rămas la fel de puternică ca la început. Karmen Minune a declarat de multe ori că cei doi nu ar putea să trăiască unul fără celălalt, mai ales că au început împreună de jos și împreună vor să rămână până la final.

Mihai Ghiță: De ce spuneați voi în familia că „Dacă mama se duce, se duce și tata”.

Aș vrea să înțeleg ce relație este între cei doi.

Karmen Minune: Nu ar putea fără ea. După 30 de ani lângă un om, timp în care mama nu l-a luat pe tata Adrian Minune, ei doi au plecat de la țară, doi copii care și-au luat un apartament în chirie, plin de gândaci și mâncau cu o singură lingură. Ei au avut genul ăla de viață, în care pentru ei a fost totul sau nimic.

Suntem noi doi împotriva lumii și așa a fost o viață întreagă. Ei doi, în momentul de față, au rămas ei doi. După o viață întreagă de iubire, devotament, fidelitate, indiferent că tata a mai făcut ce a mai făcut, mama a rămas femeia vieții lui și va fi până în momentul până când tata nu va mai fi.

Cum a putut Cati Simionescu să treacă peste infidelitățile lui Adrian Minune: „Au fost și situații când au zis că se despart” 

Întrebată cum a reușit mama ei să treacă peste aceste momente dificile, Karmen Minune a mărturisit că mama ei a făcut un sacrificiu pentru întreaga familie. Chiar dacă de multe ori s-au certat și voiau să se despartă, Cati Simionescu reușea întotdeauna să îl ierte pe soțul ei. Adrian Minune încerca din răsputeri să îi între din nou în grații soției sale, după ce se certau, motiv pentru care venea casă chiar și cu camioane pline de trandafiri.

La un moment dat, Karmen Minune chiar a întrebat-o pe mama ei de ce a ales să stea lângă tatăl ei și dacă ar vrea să plece de acasă. Ceea ce a deranjat-o cel mai mult pe Cati Simionescu nu a fost înșelatul, cât faptul că rămânea singură să aibă grijă atât de copii, cât și de întreaga casă. 

Mihai Ghiță: Dar cum au rezistat? Mama ta a făcut parte din generația care a tăcut, a întors capul sau și-a respectat bărbatul? Cum ar trebui să citesc eu cheia asta

a relației lor?

Karmen Minune: Cum să înțelegi tu sacrificiul pe care l-a făcut mama? Are o putere dată de la Dumnezeu, altfel nu îmi explic. Eu sunt femeie, soție și mamă și nu pot să îmi explic cum mama a făcut anumite lucruri. Eu în copilăria mea, pentru că au existat momente când vedeam ce se întâmplă în afara casei, o întrebam: „De ce mai stai? Hai să plecăm noi două”. Încerca să mă excludă din povestea asta. Tot ce a făcut mama e din iubire față de tată. Ne iubește extraordinar de mult și pe noi, dar cred că mai mult îl iubește pe tată. Mama, niciodată în 30 de ani, nu l-a vorbit de rău pe tata. Au fost discuții la care și eu am luat parte. Au fost și situații când au zis că se despart, dar puterea pe care mama o avea, ca două-trei zile, să uite tot... Erau și momente când peste câteva ore venea tata acasă cu un camion de flori.

Mihai Ghiță: Aș vrea să știu de la ce porneau scandalurile? Era înșelatul, nevenitul acasă? Ce o supăra pe mama?

Karmen Minune: Toate. O femeie vrea să pară că totul este ușor, dar pe lângă treburile casei, că nu e așa ușor să ai grijă de casă, de copii. Doar să pui copiii la somn îți ia două, trei ore pe zi. Tata venea și îi dădea bani mamei, dar ea știa, manageria banii. Mama era în toate părțile singură. Mama a fost stâlpul din casă.