Florin Salam are din nou probleme cu legea. A fost adus la prima oră cu mandat la Poliția Târgoviște, într-un dosar în care este acuzat de înșelăciune. Doi soți spun că i-ar fi plătit manelistului peste 5.000 de euro avans să le cânte la nuntă, iar apoi nu l-au mai putut contacta. Florin Salam spune că totul ar fi o înscenare pusă la cale de persoane care i-ar vrea răul.

„Nu s-a întâmplat nimic. Nu v-ați obișnuit cu mine pe la televizoare?”, a declarat Florin Salam.

Reporter: Dimineață cum a fost când au venit polițiștii?

Florin Salam: Foarte frumos, doar că îmi era somn. Mi-a părut rău. I-aș fi cinstit să mă lase să dorm.

După ce i-a mai trecut supărarea, Florin Salam a făcut glume pe seama faptului că a fost săltat de acasă și adus în Târgoviște la audieri.

Neagă orice acuzație de înșelăciune. În fața anchetatorilor ar fi spus că nu își aduce aminte să fi dat cineva miile de euro avans și el să nu și fi respectat promisiunea.

„Perioada aceea nu cântam pentru că eram cum vocea. Aveam probleme cu vocea și cum puteam să cânt? Un fotbalist poate să intre pe teren cu piciorul în ghips? Dați voi un răspuns. Vă întreb eu pe băi toți acum.

Cum poate să joace Gică Hagi un meci de fotbal în echipa lui când are piciorul în ghips?”, a declarat manelistul.

Cei doi soți din Târgoviște vor să își facă dreptate 

Cei doi soți din Târgoviște însă sunt gata să jure că au fost țepuiți și că nu au avut cu cine discuta. În 2019 i-ar fi dat o parte din avans.

Nunta s-a amânat din pricina pandemiei. În 2021 i-ar fi dat alți bani. Chiar dacă manelistul nu își aduce aminte să fii târguit cu cei doi miri, imaginile postate chiar de el la vremea respectivă îl contrazic. Și-a anunțat prezența la o nuntă de două ori. Odată în 2019, apoi în 2021.

„L-am dat în judecată. Am așteptat doi ani jumătate zile de a să ia legătura cu noi, să ne înapoieze banii și nu a luat legătura cu noi”,

a declarat mireasa.

„Aici e o chestie. Cred că banii s-au primit în dreapta, în stânga și nu au ajuns pe la ei sau poate au ajuns. Mai vor odată și nu, nu sunt bune chestiile astea. Nu câștigă nimic și se strică și cu mine. Care mai fac greșeli de genul ăsta îi de voi da eu în judecată și cu asta am spus tot.

Îmi pătează numele. Un om greșit se mai întoarce înapoi sau române și când cheamă Poliția? Când ești greșit rămâi cu Poliția, nu?”, a mai spus manelistul.

Roxana Dobre, surprinsă aproape plângând la audierile lui Florin Salam 

Straniu e că audierile vin la aproape trei ani de când cei doi soți spun că au făcut plângere. Abia acum, după ce cazul a apărut în presă. Inițial, nici Florin Salam nu a vrut să facă declarații. A plecat pe ușa din dos de la sediul Poliției, iar pe drum a răbufnit într-un live pe TikTok.

Citește și: Lucrul pe care Roxana Dobre l-a ascuns chiar și de Florin Salam până acum! Secretul e legat de tatăl brunetei: „Mă mint așa, mă păcălesc pe mine”

Ulterior, a trebuit să se întoarcă pentru o semnătură și atunci a devenit mai prietenos cu jurnaliștii. La sediul poliției din Târgoviște a ajuns și soția manelistului. Roxana Dobre a urcat la volanul bolidului aproape plângând. Imediat cum a închis ușa mașinii, soția manelistului a început să se închine. Reținută în vorbe a fost și avocata lui Salam.

„Nu a dat niciun nicio declarație. Este suspect, ca să nu începeți cu altceva, și a plecat”, a declarat avocata lui Florin Salam.

„Frate, eram prin străinătate. Dacă tu îmi trimiți mie citație și eu sunt în Italia, ce vină am eu? Nu am știut și am mai multe adrese, ok?”, a mai spus artistul.

Florin Salam spune că și a învățat lecția, iar de acum încolo nu va mai negocia cu absolut nimeni fără să semneze un contract. „Eu înțeleg că este o încercare contra mea de o perioadă. De ce? Că mi-am revenit eu acum, sunt sănătos și pot să cânt. Și aici e un pericol pentru cercul ăsta, nu le convine lor că eu mă reapuc de cântare, dar vă spun eu că vor pierde, pentru că eu să mi văd meseria mea. Încă o dată, cei care aveți nevoie de mine de acum încolo apelați direct la mine, vorbiți direct cu mine și sunt în picioarele voastre, oameni buni. Vă iubesc”, a declarat Florin Salam.

Problemele cu legea se țin scai de manelist. Nu a trecut mult de când a fost audiat la o secție de poliție din București, după ce o tânără l-a acuzat că ar fi agresat o în prima zi a anului, într-o cameră de hotel. Artistul a susținut și atunci că totul ar fi o înscenare.