Ziua de joi a început foarte prost pentru Florin Salam, care a fost săltat de oamenii legi și dus direct la Târgoviște, unde a fost audiat. După ce a petrecut mai mult de trei ore dând explicații în dosarul în care este acuzat de înșelăciune, manelistul a intrat direct pe o rețea de socializare, unde a dat startul unui live.

Florin Salam este convins că există un anumit grup de persoane care vor cu orice preț să îi facă rău, astfel încât cariera sa să aibă serios de suferit.

Manelistul și-a îndemnai fanii să nu se mai ia după ce apare în spațiul public, informații pe care Florin Salam le-a descris drept zvonuri.

„Să vă intre bine în cap ce vă spun acum. Există un cerc de oameni care, mai ales de când m-am reapucat să cânt... ei au crezut că n-o să mă mai reapuc de ce știu eu să fac cel mai bine...

și există un cerc care vor să-mi însceneze fel și fel de zvonuri, nu știu cum să mă pronunț eu acum. Vă rog frumos să mă contactați pe mine personal când este nevoie de prezența mea și orice vorbiți cu mine. Nu vă luați după oameni... trece unu pe stradă și spune ceva de orice. Până nu știi sigur, tu nu ai voie să arunci cu pietre într-un om.(...) îl lăsăm pe răutăcioși în baza lui Dumnezeu, să aibă grijă Dumnezeu de fiecare în parte.
Vii după 5 ani de zile să spui că nu știu ce... și ai primit și banii, și-am și cântat, dar nu mai contează.

Eu nu pe oamenii ăștia sunt supărat, sunt supărat pe oamenii care îi învață să facă chestiile astea, și atunci tot ei au de pierdut. În primul rând, ca să te duci la poliție undeva, trebuie să ai un act la mână.

Dacă nu ai dovezi, cum crezi că poți să convingi? Vai de capul lor la cei care vor să-mi facă treburile astea proaste, pentru că vor mai avea nevoie de mine și vă spun sincer, poate să-mi dea și o casă, nu mai vin”, a spus Florin Salam în cadrul live-ului. 

În cadrul aceluiași live, manelistul le-a spus tuturor că de acum vor exista schimbări importante în felul în care lucrează cu oamenii care îi solicită concerte și cântări. 

„De acum încolo, cei care aveți nevoie de serviciile mele, vorbiți cu mine personal, cu contract, cu tot ce trebuie, ca la carte. Încă n-am apucat să am un birou. Se va ocupa soția mea personal și un staff de-al meu, din spate, cu agendă cu tot, toată lumea să fie liniștită și mulțumită. Răutățile astea, că am început eu să când acum și că toate nunțile vin la mine și când zi de zi și mă descurc, nu aveți voi ce să faceți.

Că am fost o perioadă de un a de zile când nu am putut să cânt, am fost și eu, ca orice om, nu sunt de fier, sunt din carne, te mai îmbolnăvești, ferească Dumnezeu, poate n-ai chef să cânți o perioadă. Important este să treci de greu ăsta și să-ți reiei ce știi tu să faci cel mai bine”, a mai spus manelistul pe TikTok. 

Citește și: VIDEO Florin Salam, acuzat că a țepuit un cuplu chiar înainte de nuntă! Cum răspunde manelistul acuzațiilor: „Poate mie nu îmi mai ardea, nu mai puteam să mă ridic din pat”

Vă reamintim că Florin Salam a fost joi, 8 februarie, audiat după ce pe numele său a fost depusă o plângere de către un mire care i-ar fi achitat suma de 5500 de euro pentru ca manelistul să îi cânte la nuntă. Bărbatul din Târgoviște a dezvăluit public că solistul nu doar că nu și-a onorat angajamentul de la evenimentul din 2021, dar nici nu ar fi vrut să îi returneze banii mirelui. Prin urmare, bărbatul a decis să urmeze calea legală pentru a-și recupera banii de la manelist.