Roxana Dobre și Florin Salam formează de ceva timp un cuplu. Cântărețul și-a găsit liniștea în brațele Roxanei la ani buni după ce a rămas văduv. Cei doi au trei copii împreună și se bucură din plin de familia pe care și-au construit-o.

Roxana Dobre spune însă că are o relație extrem de bună și cu ceilalți doi copii ai manelistului, din mariajul cu Fănica. Bruneta spune că i-a cunoscut pe Betty și Dani încă de când erau mici, ceea ce a bucurat-o pentru că i-au fost mereu foarte dragi.

Invitată la podcastul Ilincăi Vandici, Roxana Dobre a dat de pereți cu speculațiile care au apărut pe parcursul timpului și care spun că ea și artistul nu au ajuns la nunta lui Dani pentru că ar fi fost certați sau pentru că între ei ar fi existat anumite neînțelegeri. Partenera de viață a lui Florin Salam a dezvăluit că adevăratul motiv din cauza căruia nu au luat parte la fericitul eveniment au fost anumite probleme de sănătate cu care s-a confruntat manelistul la acea vreme.

Ilinca Vandici: Pe lângă cei trei copii pe care îi ai cu Florin mai ai doi, mai mari (n. red. copii lui Florin Salam din prima căsnicie)
Roxana Dobre: Da, sunt chiar și bunică.
Ilinca Vandici: Vreau să știu care e relația dintre voi trei. Cum e relația ta cu Betty, cu Dani?
Roxana Dobre: Relația mea cu ei e una bună, foarte bună, numai că ei s-au făcut mari, au crescut, au fiecare familia

lui. Betty s-a făcut atât de mare și de frumoasă... și muncitoare.
Ilinca Vandici: Să știi că semănați!
Roxana Dobre: Da, e tot de acolo de la Doamne-Doamne, totul a lucrat de acolo. Dani e băiat, m-am înțeles bine cu Dani atunci când a fost mic, pentru că era exact tiparul de băiat pe care mi-l doream eu.
Era frumos rău de tot, bine, că și acum este, dar acum e bărbat. Muream de el, îmi plăcea să merg să-l îmbrac cum îmi imaginam eu. Chiar am avut o relație foarte mișto cu el.

Acum na, că s-a însurat, are și el soția lui, îți dai seama că s-au cam schimbat lucrurile, dar atunci când ne vedem mi-e drag să stau de vorbă cu el, e așa caterincă, numai că în prezența tatălui său e mai serios, așa.
Și asta mă enervează foarte tare. Dar are el respectul asta vizavi tatăl său și este un băiat, la vârsta lui, uitându-ne la tineretul din ziua de astăzi, extraordinar de cuminte.

Ilinca Vandici: E adevărat că voi nu ați fost la nunta lui, Florin nu a vrut să mergeți?
Roxana Dobre: Nu, nu era ok soțul meu.
Că tot așa s-a speculat, că nu am mers la evenimentul important al fiului soțului meu. Exclus așa ceva. Florin al meu nu s-a simțit ok atunci, probleme de sănătate, că astea le uităm câteodată, le accentuăm atunci când nu sunt, și atunci când sunt nu spunem. Dar nu am fost ok în perioada respectivă.

Câți copii are cu adevărat „Regele manelelor”?

La 44 de ani, Florin salam este un bărbat împlinit. Pe lângă faptul că este iubit de milioane de români pentru muzica sa, cântărețul are și o familie frumoasă alături de Roxana Dobre, alături de care are trei copii, două fete Maria și Ranya, dar și un băiat.

„Regele manelelor” mai are încă o fiică, din primul mariaj. Este vorba despre Betty, cea mai mare fată a cântărețului și cea care i-a călcat pe urme tatălui său celebru. Vedeta este deja un nume important în industria muzicală românească și a lansat mai multe piese care au fost primite foarte bine de către fani.

Mai puțină lume știe acest lucru, însă Florin Salam mai are și un fiu din prima căsnicie. Este vorba despre Daniel Stoian. Tânărul are 19 ani și și-a întemeiat deja o familie frumoasă alături de aleasa inimii sale și de fiul lor, Eden Ștefan. Spre deosebire de Betty, care este cunoscută de o țară întreagă, Dani s-a ținut departe de lumina reflectoarelor și a evitat atenția publică.