În urmă cu 14 ani, Florin Salam și familia lui au trecut prin cel mai dureros moment. Fănica, prima soție a celebrului manelist, a fost răpusă de o boală la ficat. Cei doi aveau doi copii, Dani Stoian și Betty Salam, de care Florin Salam a rămas să aibă grijă singur. Manelistul nu a crezut că va mai putea iubi vreodată altă femeie, până a cunoscut-o pe Roxana Dobre, femeia cu care se iubește mai bine de 10 ani și cu care are trei copii.

Betty Vișănescu era doar un copil în momentul în care mama ei s-a stins din viață. Ea a trebuit să preia rolul de mamă pentru fratele ei mai mic, Dani Stoian.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Florin Salam la nunta unde a fost dat afară! Toți l-au acuzat că a consumat substanțe interzise: „Au fost momente în care puteam să îmi pierd viața”

În momentul în care Florin Salam a cunoscut-o pe Roxana Dobre, familia lor s-a reîntregit. De fiecare dată, artista a vorbit cu multă dragoste despre femeia cu care tatăl ei s-a recăsătorit. Cele două sunt foarte apropiate și nu ascund asta de admiratori. Betty Vișănescu a mărturisit că iubirea față de mama ei nu va dispărea niciodată, chiar dacă nu se mai află în viață. Cu toate acestea, ea a subliniat faptul că oamenii trebuie să înțeleagă că atunci când un om nu mai este lângă tine, asta nu trebuie să te împiedice să își

refaci viața sau să te recăsătorești, așa cum tatăl ei a făcut, după ani de zile în care a ținut doliu după Fănica.

„Dacă mama mea era în viață și încă erau împreună...dacă ea nu mai e alături de noi, e la Dumnezeu, n-ai cum să zici: renunți la iubirea pentru mama. N-ai cum să renunți. Iubirea aia rămâne acolo. Nu mai e lângă tine, dar asta nu înseamnă că te împiedică să te recăsătorești sau să-ți refaci viața.

Oamenii trebuie să înțeleagă că cei care mai sunt în situația lui (n.r. Florin Salam), și copiii, trebuie să înțelegeți că ei sunt fericiți. Important e să păstrăm familia unită, indiferent de circumstanțe. Să fim uniți, să existe comunicare, ăsta e cel mai important lucru și să fim fericiți. Și noi, copiii, și părinții noștri. Până la urmă, ei ne-au dat viață”, a declarat fiica lui Florin Salam, într-un interviu pentru Playtech.ro.

Florin Salam, despre pierderea primei soții: „Eu cum mai trăiesc când realizez că nu mai e?” 

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Florin Salam a fost întrebat dacă s-a gândit vreodată la sinucidere, după ce și-a pierdut prima soție și a intrat într-o depresie. Indiferent de cât i-a fost de greu să trăiască fără Fănica, celebrul manelist a mărturisit că niciodată nu s-a gândit să recurgă la acest gest. 

„Niciodată, vă spun sincer. Doamne ferește. La o așa situație, câteodată mă ascund de mine. Mă gândeam la cât de mult o iubeam pe fata asta, eu cum mai trăiesc când realizez că nu mai e? Spuneam: Dar eu cum pot să mai trăiesc? Asta înseamnă că n-o iubesc destul, altfel muream și eu odată cu ea, când am auzit că a murit!

Intrasem într-o chestie d-asta, eu aveam dreptate în felul meu, ce m-a șocat pe mine e că știam că o iubesc. Faptul că reușeam să trăiesc în continuare fără ea e puterea de la Dumnezeu, pe care ți-o dă când ai nevoie. Aveam nevoie de ea și o meritam, că erau în urmă copii. Câteodată, moartea e hotel de 10 stele. N-ai cum să scapi așa ușor. Ce făceam? Distrugeam copiii. Să scapi de moarte ești laș, dar vorbesc de vremurile trecute. Acum sunt din nou un nebun, cu bune, cu rele. Dă Doamne să fie bine!”, a declarat Florin Salam, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.