Invitat în noua ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Florin Salam a vorbit despre acuzațiile că ar fi dependent de substanțe interzise. Aceste zvonuri au prins și mai mult avânt anul acesta, după ce manelistul a fost dat afară de la o nuntă din Timișoara. El a fost acuzat că s-a prezentat la nuntă sub influența unor substanțe interzise, după ce nu a reușit să cânte și avea vocea răgușită.

Citește și: Florin Salam a vorbit sincer despre infidelitate. Întrebat dacă a înșelat-o vreodată pe soția lui, artistul a dezvăluit tot: „Cred că le dă Roxana bani”

La vremea respectivă, manelistul a răspuns tuturor acuzațiilor și a mărturisit că i s-ar fi pus ceva în pahar: „Nu știu ce s-a întâmplat, că mi s-a blocat creierul. Mi-au băgat ceva în pahar, a fost mai rău decât ce credeți.

Asta este. Bine că nu s-a întâmplat ceva cu viața mea și sunt bine”
. În platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul a spus încă o dată că i-a fost pus ceva în pahar, în contextul în care sunt mulți oameni care îi vor răul. El a mărturisit că a fost pus în situația în care era să își piardă viața.

„Nu, nu sunt dependent. Nu există așa ceva, să fiu dependent. Am făcut ce am vrut toată viața și o să fac, dar e o diferență. Eu vin dintr-o lume, pe care o știți cum e. Suntem artiști, avem o viață ciudată. Suntem un fel de roboți la un moment dat, pentru public. Omul de pe margine e critic. Dacă te face să te simți bine, vezi-ți de viața ta, nu te băga.

Dacă tu ești fericit, fii tu fericit, eu îmi trăiesc viața, mi-o distrug, mi-o prelungesc, e treaba mea. Însă, trăim și într-un total pericol, pentru că în zilele de astăzi, paharele astea la nunți, eu îți spun sincer și adevărat, mai ales că eu am foarte mulți dușmani, care sunt puși de alții din branșa mea. Eu am mai băut să fac atmosferă, după trei pahare nu mai știam cine îmi aduce pahar.

Am recunoscut că am făcut, mai ales când plec în străinătate fac ce vreau, nu zic ce, dar fac ce vreau. În România îmi e scârbă, pentru că uite cum sunt oamenii aici. Ei nu înțeleg, ba din contră, dacă ar putea unii, ți-ar lua viața. Lasă-mă pe mine în nebunia mea, dar nu mă omorî tu. E păcat și o să intri în Iad.

Au fost momente în care puteam să îmi pierd viața. La un moment dat, după ce bei mai multe pahare, mai ceri tu și bei și nu mai știi de la cine bei. Nu mă consider nici bețiv, dar a trebuit să intru în lumea aia. Eu știu că totul va fi bine. Am timp ă le așez de acum încolo”, a declarat Florin Salam.

Probleme de sănătate cu care se confruntă Florin Salam: „Plâng oamenii”

Întrebat despre problemele sale de sănătate, „Regele manelelor” a mărturisit că cel mai mult se confruntă cu oboseala, nu boala. El a vorbit și despre știrea falsă cu privire la „moartea lui”, care a provocat una devărat scandal în România, în urmă cu un an de zile.

„Mă vezi, sunt obosit. Nu m-a omorât pățaniile mele, cât m-ar omorî vorbele spuse așa. Pentru mine nu e o problemă. Decât să fiu vorbit de bine și să trăiesc rău, m-ai bine să fiu vorbit de rău și eu să trăiesc așa cum vreau. Problema este alta, avem copii, avea neamuri pe la țară. Plâng oamenii acolo, prieteni. Am și eu trei oameni care mă iubesc. Eu nu țin telefonul cu mine niciodată, nu răspund personal niciodată. Și copiii mei mă găsesc la șoferi… Și atunci ei nu au pe ce să mă sune și o să ia din presă, ce văd la televizor. Și dacă spune: A murit Florin Salam… Păi mulți au leșinat. Presa… ditamai postul a spus treaba asta”, a mai spus Florin Salam, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.