Florin Salam se confruntă cu probleme de sănătate, iar fanii sunt tot mai îngrijorați pentru starea manelistului. Cântărețul a luat o pauză de la concerte, anunț pe care l-a făcut chiar el, în urmă cu o săptămână. Betty Salam a dezvăluit că tatăl ei se află la o clinică din străinătate pentru a urma un tratament. „Regele manelelor” a fost surprins recent într-o ipostază îngrijorătoare chiar pe patul de spital. 

Citește și: Betty Vișănescu, ultimele detalii despre starea de sănătate a tatălui ei! Florin Salam a plecat din România: „Este la o clinică. Nu se simte bine”

Imaginea a început să circule inițial pe Facebook, iar ulterior a fost postată și pe contul oficial de Facebook al manelistului. În fotografie se poate observa cum Florin Salam se află pe patul de spital, cu perfuzia în mână.

„Regele Florin Salam vă mulțumește tuturor celor care l-ați înțeles și îl înțelegeți. O să vă ținem la curent cu toate noutățile”, se arată în textul videoclipului. 

În secțiunea de comentarii, fanii și colegii de breaslă ai manelistului au lăsat imediat sute de mesaje de susținere. Ei îi urează lui Florin Salam să treacă cu bine peste această perioadă. „Dumnezeu sa ți dea putere Cumatru meu ești și vei rămâne un campion”,

este mesajul postat de Adrian Velcu, cunoscut publicului drept Tzancă Uraganu. 

„Multă sănătate, Rege. Te vom iubi toată viața noastră”, „Multă sănătate, Florin. Dumnezeu te iubește și vei fi bine ai să vezi”, „Sănătate multă și repede!!! Dumnezeu sa se atingă de sufletul tău”, „Sănătate multa, sa te faci bine. Te așteptăm sănătos, sa ne bucuri cu melodii de top!”, sunt câteva dintre sutele de comentarii lăsate de fanii manelistului.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam, internat în străinătate: „Trece printr-o perioadă foarte grea” 

Alex de la Caracal, un apropiat al celebrului manelist, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam. El a mărturisit că trece printr-o perioadă dificilă pe fondul oboselii care s-a acumulat în ultima perioadă. Legat de fotografia care face acum înconjurul internetului, Alex de la Caracal a mărturisit că a fost postată pentru a îi informa pe fani cu privire la

starea de sănătate a manelistului. El a subliniat faptul că „Regele manelelor” nu se află în stare critică, ci doar are nevoie de o perioadă de recuperare. 

„Trece printr-o perioadă foarte grea, dat fiind faptul că s-a acumulat oboseala de atâția ani, surmenajul... a muncit foarte mult și este într-o perioadă mai grea. Această poză este pusă în scopul de a informa oamenii cu privire la starea lui de sănătate și faptul că nu-și poate onora evenimentele.

O perfuzie poți face și dacă te doare dintele, și dacă ești mai rău, acum ce să vă zic? Nu este într-o stare critică, dar are nevoie de recuperare pentru a-și onora evenimentele și pentru el, pentru familia lui, înainte de meseria noastră”, a declarat artistul, pentru Spynews.