Betty și Cătălin Vișănescu formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, fiind împreună de mai bine de 8 ani de zile. Ei au împreună și un băiețel, pe nume Mathias, care le-a face viața mai frumoasă în fiecare zi. În ultima perioadă, despre cei doi soți s-a scris în presă că ar fi în pragul divorțului. Se pare că tensiunile dintre ei ar fi tot mai mari, iar până la despărțire nu ar mai fi decât un pas.

Aceste zvonuri au fost rapid puse departe de către fiica lui Florin Salam, care a mărturisit că nici nu se gândește la divorț. Cu toate acestea, celebra cântăreață a recunoscut că mai există certuri între ei. 

„Nu, nu, nu am divorțat. Neînțelegeri există, însă nu am ajuns la pasul ăsta”,  a declarat Betty Salam, pentru  Cancan. Artista a adăugat faptul că nici nu se gândește să divorțeze de soțul ei, Cătălin. 

„Nu, nu bag divorțul de el”,  a adăugat fiica lui Florin Salam, pentru aceeași sursă. 

Betty Salam, ipostază romantică alături de soțul ei: „Copilăria mea. Totul meu” 

Betty Salam a postat recent un videoclip alături de soțul ei, în care îi face o declarație de dragoste emoționantă. Potrivit imaginilor postate de fiica lui Florin Salam, se poate observa cum este mângâiată de către soțul ei.

Fericită că se află în brațele bărbatului care îi face viața mai frumoasă, Betty Salam a decis să împărtășească momentul romantic cu toți fanii ei. Vedeta le-a arătat admiratorilor ei că, în ciuda tuturor zvonurile, cei doi sunt în continuare apropiați, iar momentele romantice nu lipsesc din rutina lor. 

„Liniștea mea... Fericirea mea. Dragostea mea. Copilăria mea. Totul meu”, a scris Betty Vișănescu, în dreptul videoclipului.

Cum a dezvăluit Betty Salam, după ce a fost întrebată dacă a fost înșelată de soț: „L-am prins cu mesaje” 

Betty Salam a fost incitată la emisiunea „Detectorul de minciuni”, acolo unde a răspuns sincer celor mai incitante întrebări. Fiica lui Florin Salam a negat că ar fi fost vreodată înșelată de soțul ei, însă a recunoscut că l-a prins cu mesaje, pe care le trimitea altor femei.

Cu toate acestea, ea consideră că nu reprezintă un motiv îndeajuns de întemeiat așa fel încât să pună capăt căsniciei. 

Citește și: Florin Salam a ajuns pe perfuzii! Imaginea îngrijorătoare cu manelistul de pe patul de spital: „O să vă ținem la curent”

„Îi mai verific și eu telefonul. Îi verific atunci când eu sunt sigură de ceva și vreau mă asigur și mai tare.

L-am prins cu mesaje, dar astea sunt trecătoare. Eu sunt genul de persoană care nu iartă. Că văd un mesaj, asta nu e motiv pentru care trebuie să divorțăm. Mă deranjează că nu comunică atât de mult cu mine. Mă enervează că nu e mai sociabil”, a dezvăluit Betty Salam.