În urmă cu câteva luni, Dan Bursuc și Florin Salam au fost protagoniștii unui scandal monstru pe TikTok. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure și chiar s-au și amenințat. Totul a pornit de la câteva acuzații, după care a escaladat. Invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, Dan Bursuc a fost întrebat dacă regretă că discuția a avut loc public, în contextul în care mii de fani au fost prezenți în timpul live-ului incendiar.

Citește și: Dan Bursuc, în lacrimi! Își aduce aminte cu durere ce i-a spus tatăl său, înainte să moară: „Băiatul tău să te iubească cum m-ai iubit tu pe mine”

El a recunoscut că regretă dintr-un singur motiv, asta deoarece se afla într-o perioadă dificilă a vieții sale și și-a pierdut cumpătul. Dan Bursuc a dezvăluit și motivul de la care a pornit cearta dintre ei, fiind vorba despre cântărețul Lele, care ar fi avut mai multe întâlniri cu Florin Salam și a rupt colaborarea cu

impresarul. 

„Regret dintr-un singur motiv. Lumea nu mă cunoaște pe mine așa. Am avut un moment în care mi-am pierdut cumpătul, mi-am pierdut răbdarea. Mie îmi murise soacra, eram foarte deprimat, foarte nervos. În ziua în care am avut acel discurs cu el telefonic eram foarte supărat, murise mama soției mele. Nu trebuia să mă cobor la nivelul acelor oameni, care ei decid și consideră că le aduce un plus de imagine.

Eram foarte încărcat, foarte supărat și în acea perioadă Lele nu s-a prezentat la foarte multe treburi. Din cauza unor întâlniri pe care le-a avut cu Florin Salam și de aici trageți dumneavoastră concluzia. I-am spus că nu îmi place cum vorbește. Atâtea luni de zile a avut întâlniri cu copilul ăsta. Pe copilul ăsta eu îl cresc de la 9 ani, eu l-am dus în școli, licee, mi-am cheltuit valize de bani cu omul ăsta să ajungă cineva, să ajungă cunoscut.
În momentul în care eu te iau la evenimente și am niște responsabilități față de tine și tu nu vii, ții telefoanele închise. Am avut o reacție d-asta, în care Florin Salam a făcut o intervenție, care nu trebuia să fie asta.”,
a mărturisit impresarul, în emisiunea „În Oglindă”. 

Dan Bursuc, despre cearta cu Florin Salam de pe TikTok: „L-am învățat doar de bine” 

Dan Bursuc a fost deranjat de atitudinea pe care Florin Salam a avut-o în timpul discuției lor. Impresarul a mărturisit că își dorea să continue disputa cu „Regele manelelor” în privat, nu pe TikTok, însă și-a pierdut cumpătul. 

„Cum el (n. red. Florin Salam) de la vârsta de 13 ani a fost lângă mine și l-am învățat doar de bine, eu când am văzut că nu mai am cu cine să lucrez, m-am retras eu.

Eu nu mă pot amesteca cu oameni care nu sunt de competența mea. Dacă unii consideră că au învățat strada fără să aibă pe cineva în spatele lor, aici s-au împiedicat ei toți. Îmi pare rău de Salam, de situația pe care am făcut-o, eu nu trebuia să mă cobor la nivelul ăsta, ca o lume întreagă să vadă asta. I-am spus că am o rugăminte, mâine să mă cauți să stau de vorbă cu tine. El mi-a zis că „Păi, eu iau 5.000 pe oră”. De aici a vorbit el multe, multe și i-am închis telefonul. Am fost obligat a doua zi să le povestesc pe toate”, a mai spus Dan Bursuc, în emisiunea prezentată de Mihai Ghiță.