Dan Bursuc, pe numele lui real Daniel Paraschiv, a fost invitat in emisiunea ,,In Oglinda", emisiune difuzata in fiecare sâmbătă, de la ora 22:30, la Kanal D2, dar si pe canalul de Youtube @theXclusiveKanalD, în fiecare luni, de la ora 19:00. Este unul dintre cei mai cunocuți impresari din România, iar acum a avut ocazia să le prezinte admiratorilor săi povești din viața sa și să îl cunoască mai bine.

El a lansat nume celebre în România, in lumea muzicii, printre care se numără: Sorinel Copilul de Aur, Laura Vass, Florin Salam, Vali Vijelie, Nicolae Guta. 

Citește și: Betty Vișănescu, primele declarații despre zvonurile că divorțează! Fiica lui Florin Salam a recunoscut ce se întâmplă în căsnicia ei: „Sunt neînțelegeri!”

Celebrul impresar și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai dificile momente din viața sa, cel mai dureros fiind moartea tatălui său.

Dan Bursuc a mărturisit că tatăl său a fost omul care și-a pus cel mai mult amprenta în viața sa. Încă din copilărie, tatăl impresarului s-a asigurat că îi va fi alături în fiecare moment și îl va susține în parcursul său. În momentul în care a aflat că s-a îmbolnăvit de cancer la pancreas, Dan Bursuc a făcut tot posibilul să îi prelungească viața tot mai mult părintelui său.
El a izbucnit în lacrimi în fața lui Mihai Ghiță în momentul în care și-a adus aminte care au fost cuvintele pe care tatăl său i le-a spus, înainte să fie răpus de boala necruțătoare. 

„Omul ăsta a avut o contribuție enormă la clădirea mea, la tot ce am realizat eu. A fost cel mai bun formator, învățător, prieten. Tatăl meu era un om care era bunătatea mea.

A avut cancer la pancreas. Eu mi-aș fi vândut tot. Dacă mi s-a spus că nu se mai poate, eu nu sunt doctor. A dus boala cam un an de zile, în acre noi ne-am bucurat foarte mult. Pe el l-a străpuns boala într-o lună de zile, dar cu ajutorul unui doctor am făcut rost de câteva medicamente și a mai dus-o un an de zile. El căuta atât de bine să mă pregătească, pentru că știa că pierderea lui e gravă pentru mine.
Vă spun sincer, îmi vine să plâng acum. Mi-a spus un lucru singur: M-aș bucura enorm ca și băiatul tău să te iubească cum m-ai iubit tu pe mine”,
a declarat Dan Bursuc, la „În Oglindă”.

Dan Bursuc, după ce s-a scris că fiica lui a fost sechestrată de un clan

Dan Bursuc a mai fost întrebat despre un subiect care a provocat multe discuții în mediul online.

Au apărut zvonuri cum că fiica lui ar fi fost sechestrată de un clan cunoscut, numit Chira, și că ar fi ajuns să facă parte din el. Celebrul impresar a negat aceste afirmații făcute în mediul online. 

„Nu au nicio treabă acei oameni. E un băiat care se folosește de acel nume. E debusolat din cauză că fata nu îl mai bagă în seamă și născocește tot felul de minciuni. El  vrea să creadă că subestimează imperiul Dan Bursuc. Niciodată. Fata mea nu are nicio treabă cu acești oameni”,  a spus impresarul, în emisiunea lui Mihai Ghiță.