Dani Mocanu s-a trezit cu mascații la ușă! De ceva timp, Dani Mocanu se află în arest la domiciliu. Recent, cântărețul a avut o surpriză foarte neplăcută când, la ora 06:00 dimineața, mascații au descins în locuința sa.

Manelistul a explicat că nu știa despre ce speță este vorba și de ce i-a fost percheziționată casa, așa că i-a întrebat pe mascați, care i-ar fi spus că este un dosar în plină desfășurare.

Dani Mocanu s-a trezit cu mascații la ușă! Primele declarații ale manelistului, după ce au plecat oamenii legii: „Băieții și-au făcut treaba ca la carte”

Cântărețul a mărturisit că nu s-a speriat, însă același lucru nu s-a aplicat și în cazul familiei sale, pentru care momentul a fost foarte neplăcut.

„Da, ne-am trezit cu mascații la 6 dimineața, deși sunt arestat la domiciliu.

Nu știu speța exact, băieții din trupele speciale au spus că e vorba despre un dosar în plină desfășurare și nu-mi pot da mai multe detalii. Nu mă mai sperii eu, dar e deranjant pentru copii, pentru familie, dar noroc că băieții și-au făcut treaba ca la carte. Au percheziționat toată casa”
, a spus Dani Mocanu, pentru Spynews.ro.

Citește și: Raluca Bădulescu, răspunsul pe care îl așteptau toți fanii ei! Vedeta a dezvăluit de ce alege să poarte peruci: „Îmi permit schimbări de look foarte dese”

În acest moment, Dani Mocanu se află în arest la domiciliu în urma unui scandal în care a fost implicat la o benzinărie. În urma incidentului, care a avut loc cu aproximativ un an în urmă, manelistul a fost acuzat de tentativă de omor, dar și de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cazul în care va fi găsit vinovat, Dani Mocanu riscă să petreacă un timp îndelungat în spatele gratiilor, în special pentru că nu este la prima abatere.

În trecut, manelistul a fost acuzat de conducerea unui grup infracțional de proxenetism și trafic de persoane iar în anul 2020 a intrat în atenția autorităților după ce a promovat un clip video prin care se instiga la ură și violență. Ulterior, problemele cu legea i-au adus lui Dani Mocanu un an de închisoare cu suspendare.