Un moment bizar cu Vladimir Putin la Kremlin dă naștere la noi speculații despre înlocuirea sa cu o sosie. În timpul unei videoconferințe, Putin pare că a uitat pe ce mână poartă ceasul și se uită la stânga, în loc să și îndrepte privirea spre mâna dreaptă. Înregistrarea a devenit virală pe rețelele de socializare, cu mulți utilizatori comentând că Serviciul Federal de Securitate ar trebui să pregătească mai bine sosiile.

Citește și: Summitul NATO de la Vilnius! Ucraina a primit arme noi în războiul cu Rusia

„Poate nu este adevăratul Putin”, a scris cineva pe internet. Deși nu este stângaci, Vladimir Putin a explicat că poartă mereu ceasul pe mâna dreaptă ca să nu îl zgârie la încheietură coroana de pe cadran.

Cum a reacționat Putin, după ce a realizat că s-a uitat la mâna greșită 

Momentul devenit viral a fost surprins în timpul comentariilor făcute de liderul rus în timpul unei ședințe a Consiliului pentru Dezvoltare Strategică și Proiecte Naționale al Rusiei, la care Vladimir Putin a vorbit despre situația economiei ruse. Înregistrarea a devenit rapid virală și a fost distribuită în mediul online chiar și de Anton Gerashchenko, fost ministru de Interne al Ucrainei, în prezent consilier la același minister.

El a continuat speculațiile conform cărora în videoclip nu este Putin, ci sosia lui. 

Putin a uitat că poartă ceasul la mâna dreaptă. Sau acela nu este Putin? Ce se întâmplă ?”, a scris Anton Gerashchenko. Liderul de la Kremlin s-a uitat confuz pentru câteva secunde la mâna stângă, unde nu se afla ceasul, apoi își-a mutat pe un document de pe birou. 

Nu este prima dată când Vladimir Putin stârnește speculații pe urma modului în care își poartă ceasul. Putin poartă în mod faimos ceasul pe mâna sa dreaptă și a mărturisit că face acest lucru încă din anul 2002. „Port ceasul pe mâna dreaptă deoarece în felul acesta coroana [ceasului] nu îmi zgârie încheietura. Atâta tot”, a explicat liderul Kremlinului.