Mama din Botoșani care și-a aruncat de la etaj cei doi copii, de doi și patru ani, avea discernământ când a comis fapta. Aceasta este concluzia specialiștilor care au examinat-o pe femeia de 23 de ani. Despre ce se întâmplă acum cu ea a venit cu detalii Delia Săndulachi, reporter NEWSTIME. 

Citește și: Și-a ucis copilul înainte să îi serbeze ziua! Noi detalii cutremurătoare în cazul mamei din Botoșani: „Au rămas baloanele sigilate”

„Femeia de douăzeci și trei de ani este acum cercetată pentru infracțiunile de violență în familie, sub formă de omor și tentativă de omor. Aceasta a fost internată luni în secția de psihiatrie a Spitalului Județean din Botoșani. A fost expertizată psihiatric, iar specialiștii au ajuns la concluzia că avea discernământ atunci când și-a aruncat fiii de la etaj. Miercuri, 23 august, ea a fost externată și ajuns direct în arest, după ce procurorii au emis o ordonanță de reținere pe numele ei.

A fost dusă apoi în fața judecătorilor, care au decis să o aresteze preventiv pentru următoarele 30 de zile. Cel mai mic dintre băieți s-a stins duminică noapte, iar fratele lui mai mare este și acum internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. El este în stare extrem de gravă, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește evoluția lui”
, a declarat reporterul NEWSTIME.

Mesajul de adio lăsat de mama din Botoșani, înainte să își arunce copiii de la etaj 

Femeia de 23 de ani din Botoșani a vrut să se sinucidă alături de cei doi copii ai ei. Tânăra i-a aruncat mai întâi pe cei doi copii, după care a fost surprinsă de paznicul unui hotel din Botoșani, la etajul 1, în timp ce părea hotărâtă să sară și ea.

La fața locului s-au mobilizat echipe de la ISU, SMURD și Poliție, care au reușit să o convingă pe femeie să nu sară. Înainte de a recurge la gestul extrem, femeia i-a lăsat în urmă un mesaj de adio soțului ei. 

Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă.

Regret tot ce am făcut cu tine până acum și regret că m-am măritat cu tine. Cel mai rău îmi pare pentru copii, căci ei nu au nicio vină, dar nu îi pot lăsa așa, ai nimănui, nimeni nu o să îi iubească, sper să fii fericit fără noi. Adio ”, este mesajul de adio lăsat de mama din Botoșani.