Roxana Dobre le-a dat recent o veste importantă fanilor ei. Soția lui Florin Salam a lipsit o perioadă din mediul online, după ce contul ei de Instagram i-a fost spart. În tot acest timp, ea nu a avut cum să ia legătura cu fanii ei. După ce și-a recuperat pagina, Roxana Dobre a postat mai multe videoclipuri la secțiunea de stories de pe Instagram, unde și-a cerut scuze pentru că nu a răspuns mesajelor și invitațiilor pe care le-a primit în ultima perioadă, însă acest lucru i-a fost imposibil.

Cu această ocazie, ea le-a trimis urmăritorilor ei toate gândurile bune și a mărturisit că atât ea, cât și familia ei sunt bine. 

Citește și: Florin Salam a vorbit sincer despre infidelitate. Întrebat dacă a înșelat-o vreodată pe soția lui, artistul a dezvăluit tot: „Cred că le dă Roxana bani”

„Vă pup și mă bucur enorm de tare că am revenit aici pe Insta.

Am avut o problemă mare cu pagina mea, pur și simplu nu știu ce s-a întâmplat. Mi-au spart contul. Nu știu ce s-a întâmplat. Mi-a luat ceva timp să pot rezolva această problemă. Îmi cer mii de scuze celor care mi-au scris, am văzut foarte multe mesaje de la voi și invitații și îmi pare rău că nu le-am putut onora și nu am putut citi mesajele din cauza problemei pe care am avut-o cu pagina mea.
Acum sunt aici alături de voi și mă bucur din suflet că am revenit. Vă pupăcesc tare de tot și vă doresc o zi minunată și multă, multă sănătate și suntem ok, mulțumim lui Dumnezeu și toate cele bune. Vă pupăcesc tare!”
, a declarat Roxana Dobre, pe pagina ei de Instagram.

Roxana Dobre și Florin Salam, mesaj pentru fanii lor: „Suntem fericiți” 

Roxana Dobre a mai postat un videoclip pe pagina ei de Instagram, în care apare alături de Florin Salam și fiul lor cel mic. Toți trei se aflau la terasa unui restaurant, cu zâmbetul pe buze, mai ales după ce Roxana Dobre a primit vestea că și-a recuperat contul de Instagram. Florin Salam a ținut să le trimită și el un mesaj tuturor celor care îi urmăresc. 

„Mai fac un video și vreau să vă prezint pe cineva. Își dorește foarte tare să vă salute, să vă salutăm împreună și suntem fericiți că mi-am recuperat, de fapt, pagina mea de Insta. Iubire! Vă pupăm și vă iubim. Vă dorim multă sănătate”, a mai spus Roxana.

„Vă pup pe toți. Și pe el!”, le-a transmis și Florin Salam fanilor.

Florin Salam, declarație de dragoste pentru Roxana Dobre în emisiunea lui Denise Rifai: „Nu credeam în viața mea că pot iubit altă femeie” 

Florin Salam i-a uimit pe toți cu apariția sa din emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Celebrul manelist a făcut declarații emoționante despre familia sa, în special despre actuala lui soție, Roxana Dobre. După moartea Fănicăi, prima lui soție, „Regele manelelor” nu credea că mai poate iubi o altă femeie. El i-a cerut scuze pentru că nu petrece atât de mult timp cu ea și cu familia, asta din cauza programului încărcat. 

Citește și: Florin Salam a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Fănica! După mai bine de 14 ani, artistul a spus ce i s-a întâmplat după moartea primei sale soții: „Înseamnă că n-o iubesc destul, altfel muream și eu odată cu ea”

„Eu sunt un om orgolios. Dacă am o persoană cu mine e a mea. E ca și cum eu am născut-o, am creat-o, e a mea. Roxana îmi aparține. Am supărat-o cu programul meu. I-aș da și inima din mine. Tot ce visează, mâine poate să aibă. Cu programul ăsta am supărat-o, că nu sunt acasă, nu sunt lângă ea. Și eu sunt nebun, ar trebui să mai renunț la programul ăsta încărcat și să stau cu ea.

E tânără, e cea mai frumoasă din România pentru mine. Chiar dacă am supărat-o, vreau să mă ierte dacă poate. Nu credeam în viața mea că pot iubit altă femeie, după situația prin care am trecut. Ea a reușit și a reușit să mă facă să iubesc din nou, am crezut că îmi va fi imposibil. Ea a făcut imposibilul posibil. Pentru mine contează să o spun în fiecare zi că o iubesc” , a declarat Florin Salam, în emisiunea difuzată pe Kanal D.