Florin Salam este implicat într-un scandal, după ce o tânără de 23 de ani a depus plângere pe numele manelistului. Ea îl acuză pe „Regele manelelor” că ar fi agresat-o chiar pe 1 ianuarie 2024, după ce s-ar fi întâlnit în camera de hotel pentru a întreține relații intime contra cost. Celebrul manelist a fost audiat marți seara, 17 ianuarie, în calitate de martor, unde a mărturisit că nu o cunoaște pe tânăra de 23 de ani și că totul este o înscenare.

Citește și: Cine este tânăra de 23 de ani care susține că a fost lovită de Florin Salam, într-o cameră de hotel din Capitală! A făcut primele declarații: „Te duci acolo și vezi un monstru”

Beatrice Comăniceanu, avocata lui Florin Salam, a făcut noi declarații despre acest caz, în cadrul unei emisiuni televizate. Avocata manelistului a mărturisit că momentan se strâng probe cu privire la acest caz, însă nu există destule probe care să susțină acuzațiile fetei.

Clientul ei susține că totul este o înscenare, în contextul în care momentan nu se știe că tânăra să aibă dovezi că a fost lovită de Florin Salam.

„Deocamdată se strâng probe, se încearcă să se contureze șirul evenimentelor din noaptea respectivă. Calitatea lui este de martor, pentru că nu s-a stabilit dacă ce a povestit domnișoara s-a întâmplat. (n. red. Tânăra de 23 de ani) este parte vătămată.

Poate s-a împiedicat, nu știu. Poate era obosită. Hai să fim serioase! O femeie, în momentul în care este lovită, primul ei instinct este să facă o fotografie, să aibă o dovadă. Nu știu, din ce mi s-a spus la poliție nu există astfel de dovezi. Trebuie să vedem dosarul respectiv. Este instinctul femeii de a se apăra”, a declarat avocata manelistului, pentru o emisiune TV.

Cum ar fi ajuns Florin Salam în aceeași cameră de hotel cu tânăra de 23 de ani: „A ajuns fără voia lui”

Beatrice Comăniceanu a mai povestit modul în care clientul ei a ajuns în aceeași cameră de hotel cu tânăra de 23 de ani. Avocata manelistului susține că acesta a ajuns fără voia lui în aceeași cameră de hotel, pe care nu a închiriat-o cu scopul de a întreține relații intime cu aceasta.

Totul ar fi fost o înscenare, un plan pus la punct de tânăra de 23 de ani și iubita acestuia.

„A ajuns fără voia lui. El era în camera de hotel, a venit prietenul respectiv la o vorbă cu el și la un moment dat a spus că a venit și cu prietena lui. A rămas prietena și a plecat prietenul. Numai prieten nu e acela”,

a mai declarat Beatrice Comăniceanu. 

Florin Salam, primele declarații după acuzațiile că a lovit o tânără de 23 de ani 

Florin Salam s-a prezentat la Secția 1 de Politie din Capitală, alături de soția lui, Roxana Dobre, pentru a fi audiat în calitate de martor. După ce a ieșit din sediul Poliție, celebrul manelist a făcut și primele declarații în fața jurnaliștilor. E susține că totul a fost o înscenare și că nici măcar nu a cunoscut-o pe fata care i-a adus aceste acuzații grave. „Regele manelelor” este de părere că ar putea fi un plan făcut de unul dintre dușmanii lui. 

„Nici nu am cunoscut-o niciodată, credeți-mă. Am dușmani, v-am spus, nu știu ce or avea cu mine că eu nu știu dacă am supărat pe cineva”, a declarat Florin Salam, după ce a ieșit de la audieri.