Roxana Dobre are o viață cu adevărat împlinită. Bruneta are tot ce ar fi putut să-și dorească vreodată: o familie minunată, alături de soțul ei, Florin Salam, și de copiii pe care îi au împreună, dar și o viață de lux, plină de bunătăți.

Nu multă lume știe însă că partenera de viață a celebrului manelist poartă o mare durere în suflet. În 2014, pe 18 iulie, tatăl brunetei a decedat din cauza unor complicații la nivelul rinichilor.

Bărbatul, care avea doar 44 de ani atunci când a plecat din această lume, a fost înmormântat la Cimitirul Marcuta din cartierul Pantelimon.

Au trecut aproape 10 ani de când tată soției „regelui manelelor” a murit, însă Roxana Dobre simte și acum tristețea provocată de decesul părintelui său, care a plecat din această lume mult prea devreme. 

Invitată la podcastul Ilincăi Vandici, Roxana Dobre a vorbit deschis despre tatăl ei și despre cât de tare îi lipsește.

Cu această ocazie, bruneta a dezvăluit că pentru a trece mai ușor peste durerea care s-a abătut asupra ei, a ales să se prefacă că părintele ei este doar plecat, nu decedat. Soția lui Florin Salam a dezvăluit că până acum nu i-a spus acest lucru nici măcar manelistului sau mamei sale. 

Ilinca Vandici: Când simți că îți lipsește? (n. red.

tatăl ei)
Roxana Dobre: Nu am spus nici celor de acasă, mamei mele și soțului meu. Mă păcălesc, tata nu a plecat, nu este mort. Mi-am făcut un film în creierul meu în care el este plecat și trebuie să vină. Iar eu nu am acceptat ideea că el nu mai este. D-asta nici nu îmi place să deschid subiectul, pentru nici nu vrea să-l știu altfel.
Dumnezeu mi-a dat viața asta pe care o trăiesc atât de agitată, într-un haos total, încât nici să nu am timp să mă gândesc să-mi iau supărarea și tragedia din viața mea. Și mă mint așa, mă păcălesc pe mine.

Citește și: Florin Salam a vorbit sincer despre infidelitate. Întrebat dacă a înșelat-o vreodată pe soția lui, artistul a dezvăluit tot: „Cred că le dă Roxana bani”

Nici nu pot merge la el, nu vreau. Și nici nu ține neapărat că aș fi supărată sau că... Că multă lume te poate critica, sau multe persoane din familia mea: „Măi, dar ce o avea asta de nu merge?”. Ce simt eu nimeni nu știe. Nu trebuie să dau explicații.