Invitată în cea mai recentă ediție a emisiunii „În Oglindă”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, la Kanal D2, Ramona Manole a vorbit deschis despre unele dintre cele mai dificile clipe din viața sa.

Fiica lui Ioniță de la Clejani a povestit cu durere în glas despre clipele în care a smițit lipsa tatălui mai mult ca niciodată. Bruneta își amintește cât de singură s-a simțit în trecut din cauza lipsei părintelui său, pe care îl urmărea, atunci când avea ocazia, la televizor.

„Chiar dacă eu m-am schimbat radical(...), eu tot trăiesc în trecut pentru că nu știu cum să fac să nu mai fie acele traume din copilărie. E foarte greu să nu ai suport de părinte, să nu ai părintele lângă tine, să nu fi sprijinit de nimeni, pentru că atunci când nu ai suport de la tată, ai ocazia să ajungi rău și am simțit asta pe pielea mea.(...)

Eram într-un mediu foarte aspru. Mama mea trebuia să plece mereu să cânte și eu am fost crescută mai mult de către surorile ei.(...) La mine niciodată nu a venit Moșul, am crescut cu lipsuri multe. Nu o judec nici pe mama.(...) Am crescut într-un întuneric, doar eu cu mine și supărările mele.(...) Îl sunam(n.red. pe tatăl ei) și nu voia să vorbească cu mine. A fost foarte greu să depășesc astea, nici în momentul de față nu cred că le-am depășit”
,
a spus Ramona Manole la emisiunea „În Oglindă”.

Ramona Manole și-a amintit și despre lipsurile pe care a fost nevoită să le înfrunte în copilărie, atunci când ea și mama ei nu aveau nici măcar curent în locuința mică în care își duceau traiul. 

Citește și: Andreea Bănică a fost în pragul divorțului? Cântăreața a spus adevărul despre căsnicia ei cu Lucian, în emisiunea „În Oglindă”: „L-am concediat”

„Mă văd fără papuci, fără ghiozdan, eu aveam pungă la școală, multe lipsuri.(...) O căsuță micuță. Trebuia să furăm curent, pentru că nu aveam lumină. Făcuse mama o prăjină și mama se chinuia seara să avem curent. O vedeam cum se chinuie să ne ofere o mâncare caldă, niciodată ceva mai mult de atât. Iarna trebuia să mergem în pădure, vara trebuia să facem cărămidă”, a mai povestit Ramona Manole.