Laurette a fost pentru mult timp una dintre cele mai cunoscute și mai exotice asistente TV din țara noastră. Chiar dacă are un trup perfect și o față angelică, mulatra nu a scăpat de vorbele răutăcioase ale oamenilor. 

Pe vremea când era doar o adolescentă însă, cuvintele tăioase care îi erau adresate doar pentru că avea o culoare a pielii diferită o afectau cu adevărat. Laurette își amintește că încerca să rămână puternică, în special pentru că era încurajată constant de mama și de bunicii ei, însă erau și clipe în care răutatea

celorlalți o copleșea. 

„La liceu am simțit că sunt diferită, că sunt negresă. Mama s-a mutat cu mine la Brăila, ca eu să merg la liceu. Atunci am început să merg cu tramvaiul și nu înțelegeam de ce toată lumea se uită la mine. Atunci am început să văd lumea reală.(...) La școală eram întrebată tot felul de lucruri, de ce sunt neagră sau își dădeau coate și spuneau: „uite, a venit cioara”.(...)

Eu întotdeauna am fost un copil puternic, am luat această forță de la mama, dar mai cedam și mai ajungeam acasă plângând”
, a povestit bruneta, la emisiunea „În Oglindă”. 

Mutarea în Capitală, un moment de cotitură pentru Laurette: „Țin minte că am dormit 3 săptămâni pe plapumă”

Laurette ce a crescut la țară și a locuit la Brăila după ce a început liceul.

Ulterior, când era deja adult, fosta asistentă TV a decis să se mute la București, după ce a terminat facultatea. Viața în Capitală nu era însă deloc ușoară. Bruneta a mărturisit că atunci când a decis să ia în piept viața de București avea la ea mai puțin decât strictul necesar.

Citește și: Luminița Anghel nu a mai vorbit cu fiul ei de 8 ani de zile! David ar face orice să îi audă din nou vocea: „Unde să o caut? Prin oraș? Mă are la block peste tot”

„Am venit în București târziu, după ce am terminat facultatea. Aveam 26 de ani. Am venit în București cu o pernă, o plapumă. Am sunat-o pe prietena mea bună de la acea vreme, Mirela, care locuia în Snagov, și i-am zis: „fată, eu de mâine vreau să locuiesc în București pentru că vreau să lucrez ca model și manechin”. Și ea îmi zice: „bine, te aștept la mine, dar unde stăm?” Nici ea nu mai voia să locuiască în Snagov și atunci am început să ne uităm pe ziare și încercam să găsim o

chirie.

În momentul în care am găsit apartament, nu era mobilat. Țin minte că am dormit 3 săptămâni pe plapumă și făceam mâncare în aceeași bucătărie cu colegii noștri de apartament”, a mai spus Laurette.