Luminița Anghel a devenit mama lui David pe când acesta avea doar 2 ani, atunci când vedeta l-a înfiat pe băiat. La acea vreme, cântăreața era căsătorită cu Marcel Pușcaș, așa că fiul lor adoptiv poartă numele de familie al acestuia.

Chiar dacă relația lor părea cu ani în urmă că este una bună, iată că lucrurile s-au schimbat dramatic pe măsură ce David a crescut. Scandalurile dintre cei doi au ajuns pe prima pagină a ziarelor când David a ajuns adolescent.

În urma certurilor repetate, se pare că relația băiatului cu mama sa celebră este în acest moment inexistentă.

Tânărul spune că nu a mai vorbit cu Luminița Anghel de ani întregi și, mai mult decât atât, se pare că nici nu are cum să ia legătura cu ea, pentru că vedeta i-ar fi blocat numărul de telefon.

Chiar dacă în acest moment David și Luminița Anghel sunt practic doi străini, tânărului îi este dor de mama sa adoptivă și spune că se gândește

la ea constant. 

„Nu am mai vorbit de opt ani cu ea. Nu i-am mai auzit vocea de foarte mulți ani, dar o simt lângă mine mereu și o port în suflet în tot ceea ce fac. Sper că este bine unde este ea. Să o caut? Unde să o caut? Prin oraș? Mă are la block peste tot, doar pe Facebook o mai am, în rest nimic”,

a spus David Pușcaș pentru Click.

De la ce au pornit certurile dintre Luminița Anghel și fiul său? Momentul în care relația mamă-fiu s-a deteriorat extrem de tare: „Este ultima dată când îl ajut”

Cu câțiva ani în urmă, Luminița Anghel spunea că nu mai vrea să îi ofere ajutor lui David, pentru că tânărul nu era responsabil și pentru că vedeta ar fi fost nevoită mereu să repare stricăciunile provocate de fiul ei adoptiv.

La acea vreme, vedeta spunea că este ultima dată când îi mai poartă de grijă tânărului.

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a dat jos cagula, la nici două săptămâni de la operație! Nu îi vine să creadă cum arată acum: „Încă mai sunt inflamată”

„David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an.

Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv ca să-l fac de râs, ca să-l umilesc, şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut”,
spunea artista în urmă cu câțiva ani.