Bianca Drăgușanu este în culmea fericirii! Cea mai recentă intervenție estetică la care a apelat vedeta se pare că dă rezultatele pe care și le dorește aceasta. Bianca Drăgușanu a ales ca de această dată să opteze pentru un lifting facial, o procedură care nu este deloc ieftină. Intervenția, care promite un efect întinerit și mai întins al tenului, costă aproximativ 11 mii de euro. 

Imediat după aceasta, Bianca Drăgușanu s-a afișat în mediul online într-un mod cu totul inedit, așa cum nu a mai făcut-o niciodată, cu o cagulă neagră pe față.

La acea vreme, vedeta spunea că are de gând să păstreze cagula pe față la fiecare apariție în spațiul public pentru o perioadă de 2 luni. Iată însă că acest lucru nu este necesar pentru că, la doar 2 săptămâni de la intervenția estetică, vedeta s-a refăcut incredibil de repede, așa că a putut chiar să se machieze. Bianca Drăgușanu este foarte fericită și spune că intervenția a fost un adevărat succes. 

„Buna dimineața! Deși, inițial credeam că va dura două luni procesul de vindecare, ia uitați cât de mult mi-am dorit să mă fac bine. Astăzi m-am machiat prima oară după două săptămâni. Astăzi voi merge la doamna doctor să îmi scoată ațele și la domnul doctor. Încă mai sunt inflamată. Am două săptămâni totuși. V-aș arăta și pe unde sunt cusăturile, dar o fac la ora 7 diseară.

Ochiul ăsta e mai bine, asta încă e inflamat. Sunt foarte fericită că am reușit să mă machiez și să mă prezint așa în fața dumneavoastră. O să merg și la sală și sunt foarte fericită. Sunt bine!

Rezultatul maxim, pe care mi-l doresc, se va vedea undeva la trei luni de la intervenție. Sunt foarte bine! Mi-am revenit incredibil de bine. Sunt în proces de reinjectare al buzelor, exact așa cum mi-am dorit eu.

Vă promit că am să vă fac niște InstaStory-uri fără filtru, pentru a vedea exact despre ce e vorba. Vreau să le mulțumesc și prietenilor mei adevărați, care mi-au fost alături în fiecare secundă, dar și oamenilor care m-au susținut. Mulțumesc tuturor pentru mesajele pozitive. Să aveți o zi minunată”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul ei de Instagram. 

Cagula Biancăi Drăgușanu, un adevărat hit: „E foarte cool, lansez un trend acum”

Cu aproximativ o săptămână în urmă, atunci când Bianca Drăgușanu purta încă cagula, a dezvăluit că a avut reacții extrem de pozitive din partea oamenilor cu care s-a întâlnit pe stradă. În timp ce se afla la o benzinărie, vedeta a fost complimentată așa că este convinsă ca va lansa un trend în materie de fashion prin faptul că a apelat la o cagulă până ce se vindecă semnele rămase în urma intervenției estetice.

„Deci o să vă povestesc ceva senzațional, am intrat în benzinărie să cumpăr o apă și să alimentez, am plătit și așa voi umbla următoarele două luni din viața mea, iar o doamnă de la casă mi-a zis: «Doamne, cât ești de frumoasă». Iar alte două persoane au făcut story cu mine așa.

Citește și: Bianca Drăgușanu a răbufnit când a văzut declarațiile fostului iubit! Vedeta s-a enervat: „Penibil”

Mi s-a spus: «Ești super cool». Și mi-am dat ochelarii jos să le arăt hematoamele pe care le am la ochi și au zis: «Stai liniștită, vei fi foarte frumoasă, dar uită-te la tine cât de mișto ești». Adică e foarte cool, lansez un trend acum. Mi se pare cool să nu îți arăți vânătăile, să treci peste povestea grea a vindecării unor operații și să te bucuri de rezultat toată viața”, a transmis diva, pe rețeaua de socializare, cu câteva zile în urmă.