Bianca Drăgușanu și-a luat fanii prin surprindere cu ultima ei apariție. Fosta prezentatoare TV a recurs la o nouă operație estetică la nivelul feței, pentru un lifting, însă care a lăsat-o cu inflamații și vânătăi. Deoarece vrea ca fața ei să se refacă până să își arate din nou chipul atât în public, cât și în mediul online, diva a luat decizia de a purta cagulă.

Citește și: Bianca Drăgușanu nu mai dă din casă! Vedeta vrea să își păstreze relația ferită de ochii lumii: „Viața este mereu imprevizibilă”

Se pare că această schimbare nu va fi una atât de scurtă. Bianca Drăgușanu a mărturisit că urmează să poarte cagulă pentru următoarele două luni și jumătate, timp în care pielea ei se va vindeca, iar rezultatele operației se vor vedea. Vedeta a fost întotdeauna transparentă cu privire la operații, motiv pentru care a dezvăluit că îi va ține fanii la curent cu evoluția ei. De asemenea, este disponibilă persoanelor care au întrebări cu privire la procedură.

„Bună tuturor! Sunt în a cincea zi de la operație, am ales să port cagulă pentru următoarele două luni jumătate din viața mea pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânătă, am o piele foarte sensibilă. Practic știam ce înseamnă această procedură, îmi cunoșteam sensibilitatea vasculară, și știam exact ce mă așteaptă.

M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi, dar să vă țin la curent în fiecare zi cu evoluția vindecării mele, iar pentru cei sau cele care aveți întrebări despre procedurile estetice care vă

pot schimba viața, sunt aici, vă răspund cu mare drag”, le-a spus Bianca Drăgușanu fanilor ei, pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, surprinsă de reacțiile oamenilor: „E foarte cool, lansez un trend acum”

Bianca Drăgușanu le-a povestit urmăritorilor ei și de reacțiile pe care persoanele din jurul ei le-au avut, după ce au văzut-o cu cagulă. În timp ce se afla la o benzinărie, diva a primit mai multe complimente, iar unele persoane au vrut neapărat să facă o fotografie cu ea.

Fosta prezentatoare TV se bucură că este considerată un trensetter, ceea ce o ajută să treacă mai repede peste procesul de vindecare.

„Deci o să vă povestesc ceva senzațional, am intrat în benzinărie să cumpăr o apă și să alimentez, am plătit și așa voi umbla următoarele două luni din viața mea, iar o doamnă de la casă mi-a zis: «Doamne, cât ești de frumoasă». Iar alte două persoane au făcut story cu mine așa.

Mi s-a spus: «Ești super cool».

Și mi-am dat ochelarii jos să le arăt hematoamele pe care le am la ochi și au zis: «Stai liniștită, vei fi foarte frumoasă, dar uită-te la tine cât de mișto ești». Adică e foarte cool, lansez un trend acum. Mi se pare cool să nu îți arăți vânătăile, să treci peste povestea grea a vindecării unor operații și să te bucuri de rezultat toată viața”,

a mai transmis diva, pe rețeaua de socializare.

Bianca Drăgușanu nu a ales orice fel de cagulă pentru a își ascunde chipul. Vedeta a decis să aducă personalitate noului ei look, motiv pentru care a ales să poarte o cagulă plină cu ștrasuri, pe care a adăugat-o unei ținute „all black”.