Bianca Drăgușanu formează un cuplu de mai bine de trei ani de zile cu iubitul ei. Cei doi au demonstrat de multe ori că iubirea lor este mai importantă decât zvonurile din mediul online și întotdeauna au reușit să rezolve orice dispută și să ajungă la împăcare. Înainte de Crăciun au circulat mai multe zvonuri conform cărora diva l-a părăsit pe iubitul milionar, după ce ar fi aflat că ar fi interesat de o altă femeie, care ar fi chiar antenoare de fitness la sala la care merg împreună.

Bianca Drăgușanu nu a comentat aceste zvonuri, asta până acum.

Citește și: La o lună de la despărțire, Bianca Drăgușanu s-a afișat din nou cu fostul iubit! Unde au fost surprinși cei doi?

Fosta prezentatoare TV a postat pe pagina ei de Instagram un mesaj în care a clarificat întreaga situație. După ce a postat un videoclip cu mesaj, multe persoane au presupus că a fost un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei iubit.

În realitate, cei doi nici nu ar fi ajuns la despărțire. Vedeta a mărturisit că relația ei merge foarte bine, iar postările din mediul online sunt pur și simplu mesaje în care se regăsește. 

„Nu există persoane „vizate” pentru care eu fac anumite postări. Nu am nicio problemă în relație. Postările mele sunt chestii generale sau amuzante în care eu mă regăsesc ca și stare! Eu și Gabi suntem foarte bine ”,

a scris Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram.

Bianca Drăgușanu, reținută în declarațiile despre relația cu omul de afaceri: „Dăunează grav sănătății” 

Bianca Drăgușanu a avut câteva relații care au fost mereu în lumina reflectoarele și care au ținut primele pagini ale tabloidelor. De când l-a cunoscut pe omul de afaceri cu care se iubește de trei ani de zile, fosta prezentatoare TV a decis să fie mai reținută în ceea ce privește detaliile pe care le dezvăluie cu privire la viața ei

sentimentală. 

„Indiferent cum aș fi (n.r. despre relații) nu o să mai spun treaba asta la presă niciodată, deoarece pe parcursul timpului și al anilor care au trecut mi-am dat seama că dezvoltarea acestui subiect personal într-un plan profesional dăunează grav sănătății. Relația mea, cum am spus-o și cum am arătat-o în ultima perioadă a vieții mele, este a mea și doar a mea și nu o împărtășesc cu nimeni.

Dacă se mai întâmplă să ne surprindă paparazzi sau ceva, viața e imprevizibilă, nu știi ce te așteaptă azi, mâine, peste o săptămână, două, trei”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.