Bianca Drăgușanu anunța în urmă cu o lună de zile că este din nou o femeie singură, după o relație care a durat trei ani de zile. Omul de afaceri confirma și el despărțirea, despre care spunea că nu rămâne cu regrete, ci doar cu multe amintiri frumoase. Cei doi au fost surprinși din nou împreună, iar zvonurile împăcării au apărut imediat, în contextul în care au fost surprinși în ipostaze foarte apropiate.

Citește și: Bianca Drăgușanu a răbufnit când a văzut declarațiile fostului iubit! Vedeta s-a enervat: „Penibil”

Cei doi s-au întâlnit la un restaurant din Capitală și s-au așezat la o masă ferită de ochii curioșilor, potrivit Cancan.ro. Acolo au petrecut câteva ore bune, unde cel mai probabil au vorbit despre relația lor. Ulterior, cei doi au plecat așa cum au și venit, adică separat.

Ziua nu s-a încheiat pentru cei doi. Bianca Drăgușanu și omul de afaceri și-au dat întâlnire din nou într-un mall din Capitală, acolo unde au venit împreună. Ei fost la un film împreună, iar după câteva ore petrecute în sala de cinema, cei doi au plecat tot împreună. Bianca Drăgușanu și afaceristul pare că și-au dat o nouă șansă, însă niciunul dintre ei nu a ieșit cu o declarație oficială cu privire la împăcare.

Bianca Drăgușanu și fostul ei iubit au format un cuplu timp de trei ani zile, perioadă în care au trecut prin multe momente frumoase, dar și dificile. Chiar dacă se despărțeau, cei doi reușeau să își găsească din nou drumul unul spre celălalt. Vestea despărțirii a venit ca un șoc pentru fanii lor, în contextul în care toți se așteptau să ajungă împreună și în fața altarului. 

Ce spunea Bianca Drăgușanu, al scurt timp după despărțirea de iubitul ei: „Ce aș putea face cu unul care nu are bani?” 

După ce a confirmat că este din nou o femeie singură, Bianca Drăgușanu a făcut mai multe dezvăluiti despre cum ar trebui să fie sau să nu fie bărbatul ideal din viața ei. Celebra prezentatoare TV a dezvăluit că nu ar putea fi cu un bărbat care câștigă mai puțini bani decât ea.

În primul rând, ea își oferă singură tot ce are nevoie, deja are pachetul complet și nu se așteptă la ceva mai puțin de la bărbatul de lângă ea. 

„De ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu? Dacă e sărac înseamnă că nu are capacitatea pe care mi-o doresc eu de la un bărbat.  Un bărbat sărac e un bărbat prost.

Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine. Practic, eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident. Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine. (…) Nu aș putea sta de vorbă cu un om mai puțin potent financiar decât mine. Ce aș putea eu să învăț de la el, repet, cheltuim banii mei împreună? Eu am un copil, trebuie să îmi cresc copilul. Ce aș putea face cu unul care nu are bani?”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru  Playtech.