Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Recent, aceasta i-a uimit pe fanii ei după ce a confirmat faptul că nu mai formează un cuplu cu cel care i-a fost partener în ultimii ani.

Chiar dacă mulți dintre urmăritorii blondinei se așteptau ca cei doi să meargă la altar, iată că lanțul de iubire s-a rupt iar ce doi au luat-o pe drumuri separate.

Bianca Drăgușanu nu ar accepta să stea cu un bărbat sărac. Vedeta a explicat de ce situația financiară a unui posibil partener este importantă: „Un bărbat sărac e un bărbat prost”

Bianca Drăgușanu o duce foarte bine din punct de vedere financiar. Aceasta are mai multe surse de venit și poate să își ofere tot ceea ce își dorește, așa cum a dezvăluit chiar ea.

Pentru că este independentă și știe ce vrea de la viață, vedeta are aceleași așteptări și de la un posibil iubit. Blondina a explicat că nu ar putea să stea niciodată alături de un bărbat care are o situație materială precară sau mai slabă decât a ei. Vedeta spune că, cel mai probabil, nu ar putea să construiască ceva lângă un asemenea individ.

Citește și: Yamato Zaharia, prins cu minciuna în emisiunea Biancăi Drăgușanu! A recunoscut de ce s-a terminat, de fapt, relația cu Ema Karter: „Mi se pare trădare”

„De ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu? Dacă e sărac înseamnă că nu are capacitatea pe care mi-o doresc eu de la un bărbat. Un bărbat sărac e un bărbat prost. Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine. Practic, eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident.

Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine. (…) Nu aș putea sta de vorbă cu un om mai puțin potent financiar decât mine. Ce aș putea eu să învăț de la el, repet, cheltuim banii mei împreună? Eu am un copil, trebuie să îmi cresc copilul. Ce aș putea face cu unul care nu are bani?”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Playtech.

Bianca Drăgușanu și iubitul ei au pus punct relației

Bianca Drăgușanu și cel care i-a fost partener de viață în ultimii doi ani au pus punct legăturii amoroase. Spre deosebire de celelalte relații pe care le-a avut, și cu care nu a fost foarte discretă, în ceea ce privește legătura amoroasă pe care a avut-o cu iubitul milionar, Bianca Drăgușanu a ales să păstreze clipele frumoase doar pentru ei.

Pe parcursul relației, Bianca Drăgușanu și omul de afaceri au mai trecut prin momente dificile și chiar s-au mai despărțit, însă în trecut au reușit să se împace. Cei doi au precizat faptul că de această dată despărțirea a fost de comun acord și nu a implicat niciun scandal.