Bianca Drăgușanu a răbufnit când a văzut declarațiile fostului iubit! Recent, Bianca Drăgușanu și fostul partener au pus punct relației de 3 ani. Se pare că lucrurile nu au funcționat în idila lor, chiar dacă fanii celor doi se așteptau ca aceștia să ajungă la Starea Civilă.

După ce s-a aflat că cei doi s-au despărțit, vedeta a vrut să aibă parte de discreție, astfel că doar a confirmat separarea.

Iată însă că fostul ei partener a fost mult mai deschis, și a dat mai multe detalii despre despărțirea momentului din showbiz-ul românesc.

Bianca Drăgușanu a răbufnit când a văzut declarațiile fostului iubit! Ce a spus blondina: „Bărbații nu vorbesc despre relații”

Bianca Drăgușanu și fostul ei iubit nu sunt la prima despărțire, însă de această dată se pare că iubirea dintre ei s-a stins cu adevărat.

Imediat după ce au apărut în spațiul public zvonuri că relația Biancăi Drăgușanu s-a încheiat, aceasta le-a confirmat, dar nu a vrut să dea mai multe detalii.

„Da, așa e. Chiar nu simt nevoia să dau explicații nimănui în aceste momente”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Cancan.ro.

Citește și: Rona Hartner, invitata Biancăi Drăgușanu la “Detectorul de minciuni”: „Eu am participat la casting și m-am bătut cu Salma Hayek și Madonna ca să joc în acest film”

Fostul ei partener a spus însă că a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de vedetă și că îi dorește în continuare tot ce este mai bun. Declarațiile acestuia au deranjat-o foarte tare pe Bianca Drăgușanu, care a reacționat imediat pe rețelele de socializare.

„Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram.