Bianca Drăgușanu este din nou o femeie singură, după ce s-ar fi despărțit din nou de iubitul ei milionar. Cei doi s-au separat chiar înainte de sărbătorile de iarnă, iar de data aceasta la mijloc s-ar afla o altă femeie. Potrivit informațiilor oferite de  Cancan, Bianca Drăgușanu a fost cea care i-a dat papucii iubitului ei, după ce ar fi aflat că acesta a pus ochii pe o antrenoare de fitness, în vârstă de 28 de ani.

Citește și: Bianca Drăgușanu, decizie importantă. Ce regrete are vedeta: „Nu are nimeni dreptul să mă judece”

Chiar dacă antrenoarea de fitness nu ar fi dat curs avansurilor primite din partea milionarului, Bianca Drăgușanu a fost foarte deranjată de ceea ce a aflat. În plus, tânăra de 28 de ani ar lucra chiar la aceeași sală de sport unde se antrenează atât Bianca Drăgușanu, cât și iubitul ei.

În momentul în care a aflat că iubitului ei i-a atras atenția altă femeie, diva a decis să pună capăt relației lor, care durează de aproximativ trei ani de zile. Cei doi au mai trecut printr-o despărțire în această toamnă, însă nu a mai durat mult până au fost surprinși din nou împreună, în ipostaze romantice. Până în acest moment, Bianca Drăgușanu nu a anunțat oficial despărțirea de iubitul milionar. 

Toată lumea credea că Bianca Drăgușanu și iubitul ei se vor căsători

Bianca Drăgușanu și iubitul ei au fost împreună aproximativ trei ani. Ei au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, cu multe certuri și împăcări. Întotdeauna și-au găsit din nou calea unul spre celălalt, motiv pentru care apropiații erau siguri că cei doi vor ajunge și în fața altarului.

Vedeta a declarat de multe ori că îți dorește să îmbrace rochia de mireasă pentru a treia oară. Bianca Drăgușanu anunța că își dorește o nuntă restrânsă, cu cei mai apropiați oameni din viața ei, iar locația ar putea fi una dintr-o altă țară, nu în România. 

„Eu nu am spus că nu mi-aș mai dori să mă căsătoresc. Am spus că, dacă m-aș mai căsători o dată, acel bărbat ar trebui să schimbe la superlativ totul în viața mea.

Eu îmi doresc să mă căsătoresc, dar, dacă se va întâmpla acest lucru, probabil va fi într-un cu totul alt context.

Probabil o să fie în altă țară, într-un grup mai restrâns, unde să vină familia… Doar că, momentan, mă întreabă prea mult lumea de chestia asta”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Puterea