Bianca Drăgușanu se bucură de un succes răsunător în showbiz-ul românesc. Îndrăgita vedetă a luat recent parte la premiera unui film românesc, acolo unde a stat pentru câteva minute la discuții cu reporterul Kanal D.

Pentru că în ultima perioadă Bianca Drăgușanu a devenit mult mai rezervată cu viața ei personală, vedeta a dezvăluit că a luat decizie de a păstra anumite lucruri private, pentru că este de părere că așa este cel mai bine.

De asemenea, Bianca Drăgușanu este sigură că dacă ar fi procedat astfel încă de la începutul carierei sale, nu ar mai fi fost la fel de judecată de către publicul din România.

„Viața mea personală e a mea și mă privește pe mine și nu mai vreau să vorbesc despre asta. Asta e partea pe care eu am ratat-o acum 15 ani(n.red.

să păstreze viața personală privată). Trebuia să partajez altfel totul și dacă aveam înțelepciunea necesară la vremea aceea cu siguranță lucrurile stăteau mai mult în favoarea mea.

În momentul în care vorbești despre viața ta personală, o faci publică, ai numai dezavantaje, nu ai niciun avantaj. Ce avantaje poate să-ți aducă ceva ce știu toți, să te judece toți, să își dea toți cu părerea pentru lucrurile pe care nu le-au trăit toți.

Nu are nimeni dreptul să mă judece”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru WOWnews.

Citește și: Ce se află în geanta Biancăi Drăgușanu? Vedeta Kanal D2, extrem de sinceră: „Am o valiză întreagă”

Totuși, Bianca Drăgușanu nu regretă prea mult unele alegeri din trecut, chiar dacă acum nu ar mai proceda la fel. Vedeta consideră că fiecare experiență a fost o lecție de viață din care a învățat și care i-a folosit pe termen lung.

„Unele alegeri pe care le-am făcut(n.red. le regretă), dar nu neapărat regrete, pentru că eu am învățat și din greșeli. M-au făcut să fiu un om puternic și stabil, financiar, emoțional”, a mai spus vedeta.