Bianca Drăgușanu iubește și este iubită. Vedeta formează un cuplu cu Gabi Bădălău iar, din câte spune blondina, relația lor merge din ce în ce mai bine. Totuși, Bianca Drăgușanu a luat o decizie foarte importantă în ceea ce privește povestea sa de iubire: blondina nu mai vrea să defileze cu alesul inimii sale.

Vedeta evită să mai facă declarații despre iubitul său și relația lor, pentru că își dorește foarte mult ca viața sa personală să rămână cu adevărat personală.

Blondina este convinsă că astfel este mai fericită.

„Eu la modul general nu mai vreau să epatez și să ies în evidență cu lucrurile mele personale din viața mea personală, de asta n-am mai pus nici poze, de asta mă feresc să fac și declarații, pentru că viața este mereu imprevizibilă și pentru că viața mea personală de ceva vreme încerc să o țin departe de ochii lumii.

Cu cât se știe mai puțin despre tine și relația ta, cu atât tu, cel care îți trăiești viața, ești mai fericit.

După cum ați observat în ultimii 2-3 ani de zile, eu am încercat să fac cât mai puține declarații despre relația pe care o am. Am vorbit la strictul necesar atunci când s-a spus că ne-am fi despărțit sau la stricul necesar atunci când chiar a trebuit să lămuresc niște lucruri pentru că nu se înțelegeau anumite lucruri.

Așa vreau să rămână în continuare.

Citește și: Bianca Drăgușanu, investiție importantă! Vedeta și-a cumpărat o locuință în Dubai: „Mă duc să îmi văd apartamentul”

Din respect pentru presă fac declarații doar de strictul necesar. Nu mai vreau să epatez cu copilul meu pe Instagram, cu relația mea pe Instagram sau cu viața mea personală pe Instagram sau în spațiul public.

Atunci când faci chestiile astea nu mai ai cum să fii fericit, să trăiești în liniște. Viața mea personală este viața mea personală”, a spus Bianca Drăgușanu pentru SpyNews.

Bianca Drăgușanu vrea un look mai natural. Vedeta a apelat la o nouă intervenție estetică: „Am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost”

La 41 de ani, Bianca Drăgușanu este hotărâtă să revină la un look mai natural.

Prin urmare, primul pas pe care l-a făcut blondina este reducerea dimensiunii buzelor, de care vedeta nu mai este deloc mulțumită și pe care le vrea micșorate.

Prin urmare, Bianca a apelat la o echipă de specialiști esteticieni pentru a „repara” intervențiile din ultimii 20 de ani, așa cum a povestit chiar ea cu câteva zile în urmă.

„Am foarte mari emoții. Vă prezint astăzi echipa de doctori care urmează să mă opereze în următoarele zile.

Urmează să îmi fac o intervenție de lifting facial, dar teoretic vreau să îmi repar toată fața. Fața mea a fost stricată în primul rând de forma buzelor pe care o am și pe care am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost, iar acum sunt cu echipa de doctori care încearcă să mă repare și cred că o să fie cu succes”, a fost mesajul Biancăi Drăgușanu în postarea făcută pe contul său de socializare înainte de intervențiile estetice.