Luis Gabriel și Haziran formează de ceva timp un cuplu. Din dragostea lor a venit pe lume Joseph, fiul artiștilor, care le-a schimbat total viața. Cei doi iubesc să fie părinți și se bucură în fiecare clipă de fiul lor și de familia pe care și-au format-o.

Cei doi sunt atât de fericiți că au devenit părinți încât vor să repete experiența în viitor. Mai exact, Luis Gabriel spune că își dorește și o fată, însă atât el, cât și partenera sa, nu vor să grăbească lucrurile.

„Mi-a cam furat-o pe nevasta mea băiatul meu, dar n-are nimic... o să-i fur și eu gagicile când se face mai mare. Muncim să facem și o fetiță, dar când va veni, va veni”, a spus Luis Gabriel la Antena Stars.  

Haziran s-a schimbat de când a devenit mamă, iar Luis Gabriel este pur și simplu îndrăgostit de noua versiune a soției sale: „Este mult mai frumoasă!”

Luis Gabriel este mai îndrăgostit ca niciodată de soția sa, pe care acum, după ce a devenit mamă, o vede mai frumoasă ca înainte. Cântărețul o apreciază pe partenera sa de viață și pentru felul în care are grijă de fiul lor. Luis Gabriel spune că Haziran face o treabă extrem de bună cu educația micului Joseph. 

„Să știi că este mult mai frumoasă! Îmi place foarte mult, pentru că este foarte, foarte matură.

E altfel și corpul, și tot. E mai femeie, așa cum vreau eu! Este foarte frumoasă soția mea și mă bucur că am o soție atât de frumoasă.

Citește și: Cum a ajuns, de fapt, Florin Salam în aceeași cameră cu tânăra care l-a acuzat de agresiune? Avocata manelistului, dezvăluiri neașteptate: „Poate s-a împiedicat”

Mai lăsăm băiatul la ai mei sau la ai ei și mai avem timp și pentru noi, o vacanță, dar acum cel mai important este să muncim foarte mult.

Munca o iau ca pe o distracție, dar tot muncă este... că stai departe de familie. Cel mai mult se ocupă Haziran de creșterea lui și l-a crescut atât de frumos încât băiatul meu, la un an și șase luni, spune niște cuvinte care te lasă uimit, deci l-a crescut foarte frumos. Pe viitor o să mă implic și eu în creșterea copilului, pentru că este normal ca de la bărbat la bărbat să mai învețe anumite lucruri”,
a mai spus cântărețul.