Tzancă Uraganu a făcut de Crăciun un cadou neașteptat familiilor nevoiașe din Ploiești. A pregătit mai multe pachete cu mâncare și când acestea s-au terminat au curs bancnotele. Peste o sută de oameni s-au adunat la vila manelistului. Mai bine de o sută de oameni s-au îmbulzit să primească ceva de pomană de la Tzancă Uraganu.

Cântărețul de manele a vrut să facă un cadou nesperat pentru zeci de familii nevoiașe din Ploiești.

Artistul a pregătit zeci de pachete cu alimente și a așteptat să le împartă celor veniți în fața porții sale.

„Am pregătit și eu așa câte o pungă, câte o masă așa pentru fiecare. Am pregătit și eu acolo o carne de porc, de pui, niște cartofi, pâine, ulei, ce se pune într-un pachet pentru oameni nevoiași”, a spus manelistul.

Într-un final, oamenii au intrat în curte, atenți să nu zgârie unul dintre bolizii manelistului, un Lamborghini care costă câteva sute de mii de euro.

„Dacă vă înghesuiți opresc tot, vă spun de acum ca să știi, aveți răbdare să ia toată lumea”, i-a avertizat cântărețul pe oamenii care au venit să ia pachetele.

Rând pe rând, fanii cântărețului au primit pachete cu alimente, dar cadourile s-au terminat rapid, iar ca să mulțumească pe toată lumea Tzancă Uraganu a început să împartă bancnote de

o sută de lei.

„Un pachețel pentru fiecare, am mai dat și niște bănuți că am văzut că n-au ajuns pachetele, au venit mult mai mulți decât m-am așteptat. Am zis că dau numai la copii și la bătrâni și până la urmă am dat la cine am prins, poate unii au luat de două ori, ce să le faci, asta e, nu pot să mă supăr pe ei.

Crăciun fericit la toată lumea!”, a mai spus manelistul.

Nu este prima oară când Tzancă Uraganu oferă cadouri oamenilor sărmani în prag de sărbători. În 2021, manelistul a dat porci și bani persoanelor nevoiașe, tot la vila sa din Ploiești.