La doar 22 de ani, Lorena Visan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din țara noastră, cu peste un milion de urmăritori pe TikTok. Fiind de ani întregi o prezență constantă și din ce în ce mai cunoscută în mediul online românesc, tânăra este obișnuită să fie deschisă cu urmăritorii ei.

De această dată, Lorena Visan și-a deschis sufletul în platoul „În Oglindă”, în cea mai recentă ediție a emisiunii prezentată de Mihai Ghiță, difuzată la Kanal D2.

Nu foarte multă lume știe, însă prima parte a copilăriei Lorenei a fost în Italia, acolo unde viața era cu adevărat roz pentru ea și unde s-a simțit extrem de bine. Trezirea la duritatea realității a venit în momentul în care a revenit definitiv în țară, împreună cu familia.

„În Italia educația e altfel, școala e altfel.(...) Doare pentru că iubesc iubirea, iubesc bunătatea, iubesc când văd că oamenii au un efect pozitiv, oamenii care nu judecă, care nu se simt superiori.

Eu cred că nu te face nimic superior față de altcineva dacă poți să faci un lucru. Cred că toți avem abilitățile și calitățile noastre.

Pentru mine tranziția de la Italia la România a fost foarte mare. În momentul în care eram acolo și aveam atâta normalitate și atâta acceptare, venind aici am văzut diferențele, sistemul de învățământ, profesorii fac diferențe, pe mine m-a copleșit lucrul ăsta.(...)

Ne-am întors, știu că bunicul meu a avut o problemă de sănătate. Aflând că bunicul meu nu mai avea mult de trăit, de aceea această decizie de a ne întoarce în țară”, a povestit Lorena Visan cu lacrimi în ochi, în fața lui Mihai Ghiță

Lorena Visan, mereu acolo pentru fratele ei. Cu ce probleme de sănătate s-a născut băiatul: „Este un copil special”

Pentru o lungă perioadă nu foarte multă lume a știut, însă fratele Lorenei a fost diagnosticat cu Sindromul Down la scurt timp după naștere. Chiar dacă Fabio este diferit, influencerița îl vede ca pe un om obișnuit, însă are grijă să îl ajute de fiecare dată când este nevoie și să îi fie alături, în special după divorțul părinților. 

„Fratele meu s-a născut cam la 2 ani de când ne-am întors.

Este un copil special. Nu este un copil special pentru că are niște probleme, ci este un om special el.(...) Mama știa că îmi doresc foarte mult un frate și a crezut că dacă îmi va spune imediat o să fiu tristă, o să dau vina pe ea. Niciodată nu am făcut vreo diferență, niciodată nu m-am raportat la el că trebuie să fiu mai grijulie. Pentru mine este un om ca oarecare.(...)
Mie mi-a plăcut întotdeauna să îi ajut, așa că atunci când eram la liceul de actorie, când aveam un casting sau ceva, strângeam banii pentru că îmi doream ca fratele meu să fie ajutat.

Tata este recăsătorit, mama este recăsătorită. Eu nu cred că părinții trebuie să rămână împreună pentru copii, pentru că un copil trebuie să vadă armonie. Crescând și văzând ce înseamnă viața mi-am dat seama că și ei merită fericirea completă și cred că așa sunt mult mai fericiți ei”, a mai spus influencerița, la „În Oglindă”