Daiana Duțu, cunoscută de toată România drept Daiana Dominatoarea, a devenit celebră în urma relației pe care a avut-o cu profesorul ei de religie. La acea vreme, femeia avea doar 15 ani și 11 luni. Astăzi, Daiana Duțu practică meseria de dominatoare, care a devenit din ce în ce mai cunoscută și în țara noastră, chiar dacă a rămas în continuare un subiect tabu pentru publicul larg.

Daiana Duțu a fost invitata lui Mihai Ghiță în cea mai recentă ediție a emisiunii „În Oglindă”, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit și

despre subiecte pe care le-a abordat foarte rar până acum, precum copilăria sa, care nu a fost deloc una ușoară.

Daiana Duțu, cunoscută acum drept „Dominatoarea”, își amintește că în copilărie era cu adevărat iubită de către tatăl ei. Cu toate acestea, anii care precedă adolescența îi aduc aminte și de conflictele din casă, care porneau de cele mai multe ori de la bani, mai exact de la lipsa lor.

Chiar dacă acum este încrezătoare, sigură pe ea și își câștigă traiul punându-i pe alții la picioarele sale, Daiana Duțu nu a uitat de versiunea sa din copilărie, care era temătoare, dar în același timp curajoasă, și care încerca să intervină în scandalurile părinților săi.

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Deea Maxer și Magdalena? Nici Dinu Maxer nu se aștepta la una ca asta: „Sunt încântate de acest lucru”

„Provin dintr-o familie în care eram adulată de tata, dar am avut și de suferit, pentru că ei nu se înțelegeau. Nu am avut o copilărie foarte fericită, dar iubită m-am simțit. Chiar adulată și venerată de tatăl meu.(...) La perioada aceea tata lucra ca bodyguard la un hotel, iar mama era casnică. Ei s-au cunoscut la tipografie.

Din cauza situației financiare(n.red. apăreau certuri în familie).(...)

Erau foarte dese(n. red. scandalurile).(...) Se ajungea și la bătaie între ei doi, ceartă, iar eu eram undeva într-un colț, speriată, agitată, încercam să îi despart. Deși eram mică, eram foarte curajoasă”, a mărturisit femeia, în cadrul emisiunii „În Oglindă”