Ramona Manole este cunoscută acum de o țară întreagă, însă nu multă lume știe cu adevărat drama prin care a trecut bruneta. O copilărie umbrită de lipsa tatălui și de greutăți i-a cauzat durere în multe zile.

Fiica celebrului Ioniță de la Clejani a crescut tânjind după atenția și iubirea tatălui, de care Ramona Manole spune că nu a avut niciodată parte.

Bruneta și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Ghiță, moderatorul emisiunii „În Oglindă”, difuzată la Kanal D2, și a povestit fără perdea despre greutățile prin care a trecut pe parcursul timpului și care au lăsat urme adânci în inima sa.

Un anumit episod din trecut îi trezește și astăzi emoții foarte puternice fiicei lui Ioniță de la Clejani. Bruneta a dezvăluit că, în momentul în care a auzit că tatăl ei a spus public că este „o greșeală a tinereții” a încremenit, fiind cuprinsă de durere.

Astăzi, Ramona crede că tatăl ei a spus acest lucru pentru a-și asigura liniștea familiei, însă nu poate uita faptul că nu a avut cu cine să vorbească despre suferința pe care a simțit-o. La acea vreme, singurul refugiu al Ramonei era Dumnezeu, căruia i se ruga constant. 

Citește și: Operația neașteptată pe care Andreea Bănică a făcut-o! Doctorii nu au mai putut face nimic: „Le am strâmbe. Am spus asta, am recunoscut-o”

„Îmi era frică, pentru că el(n.red. tatăl ei) nu avea un dialog cu mine.(...) Vă dați seama ce înseamnă pentru un copil să își vadă părintele la televizor și să spună: „este fata mea, dar este dintr-o greșeală a tinereții”. Este foarte dureros. Cum să faci să treci peste? Cui să-i spui? Decât să te rogi și să îi spui lui Dumnezeu tot.(...) m-a durut foarte tare, dar nu puteam să vorbesc, pentru că la momentul ăla cine a putut să gestioneze ce a spus el.(...)

Eu cred că este constrâns(n.red. să spună tatăl Ramonei Manole că fiica sa este o greșeală), pentru că a ales cea mai ușoară cale pentru a nu-și supăra familia”, a povestit Ramona Manole, în cea mai recentă ediție a emisiunii „În Oglindă”.