Karmen Minune a făcut declarații emoționante în ultima ediție a emisiunii „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, pe Kanal D2. Celebra cântăreață a vorbit despre perioada dificilă în care mama ei a suferit un AVC. Fiica lui Adrian Minune a povestit că în momentul în care mama ei a început să aibă primele simptome, ea a avut un vis din care s-a trezit plângând, de parcă ar fi prevestit totul.

Ea simțit că mama ei îi ascunde stările cu care se confrunta, de fapt, deoarece nu voia să își facă griji.

Citește și: Karmen Minune, adevărul despre relația părinților ei! Cum a reușit să treacă Cati Simionescu peste infidelitățile manelistului: „Venea tata acasă cu un camion de flori”

Mihai Ghiță: Știu că ați trecut prin niște momente dificile cu ea, care v-au afectat pe toți.

Știu că e foarte personal, dar când ați descoperit că mama are probleme de sănătate?

Karmen Minune: Eram în vacanță, eu și soțul. Ai mei erau acasă. M-am trezit la 6 fix, plângând, cu lacrimi pe față. I-am visat pe amândoi rău de tot, ceva cumplit. Nici nu vreau să povestesc visul. Ce îți poți imagina cel mai rău despre părintii tăi, asta am visat.

Am visat că mă duceam cu lumânări la tata, apoi am visat-o pe mama într-un accident de mașină. M-am trezit plângând, aveam perna udă. M-am trezit, soțul meu m-a întrebat dacă sunt ok, i-am zis că trebuie să spun acasă, că s-a întâmplat ceva. Amândoi se simțeau rău. Zic: „Mamă, te rog, fă ceva! Ia-ți pastilele acum. Te-am visat foarte rău, pe amândoi”. Mama simțea o presiune în spatele capului, la ceafă.
Zicea că a făcut puțină tensiune, nu voia să mă panicheze pe mine. Nu m-a mai sunat. Eu am sunat-o să văd cum mai e, dar simțeam cumva că îmi ascunde ceva. Nu se simțea deloc bine, în sensul că se tot dezechilibra, avea tensiune foarte mare. Am sunat la salvare de câteva ore. Mama e genul de femeie care chiar dacă simte că moare nu ia pastile. Ea e foarte stăpână pe situație, fiind mereu obișnuită să aibă grijă de ceilalți și se neglijează pe ea.

Karmen Minune, legătură specială cu mama ei: „Simțeam de fiecare dată când îi e rău”

Cea mai grea perioadă pentru Karmen Minune și familia ei a fost momentul în care mama ei a suferit un AVC. În acel moment, Cati Simionescu a sunat-o pe cealaltă fiică a ei, care a venit într-un suflu să stea cu ea.

În timp ce se aflau la masă, jumătate din față a început să îi paralizeze și a ajuns de urgență la spital. După internare, medicii au descoperit că femeia suferea și de un anevrism.

Karmen Minune: Simțeam de fiecare dată când îi e rău. Am o legătură cu mama, ceva Divin, e dincolo de realitate. Ne simțim la o distanță oricât de mare de ar fi. A mers la control, n-a descoperit nimic. Eram la o petrecere, am avut un presentiment și am zis: „Mama”. O sun, îmi închide, o sun cu video și îmi răspunde și am văzut-o în pat și tăblia aceea de spital. Din ochi mi-am dat seama că e ceva grav. Era în spital, era internată și era și perioada cu COVID-ul. Într-un final i-am sunat și i-am întrebat de ce nu mi-au spus. Sora mea mi-a povestit că s-a trezit în miezul nopții, mama a vrut să se ducă la baie și nu a mai putut să își mențină echilibrul. A sunat-o pe sora mea și în timp ce ele vorbeau la masă, ea a făcut AVC. I-a căzut ochiul și gura, practic toți mușchii de pe partea aceea au paralizat. Ulterior, după ce au internat-o, am descoperit anevrismul. Faptul că a scăpat de acel AVC ne-a lăsat pe noi să descoperim următoarea problemă. Exista varianta ca anevrismul să explodeze, creierul să se invadeze cu sânge și să nu mai avem ce să îi facem.

Perioada care a urmat a fost una extrem de dificilă pentru întreaga familie Minune. Fiica manelistului a dezvăluit că mama ei începuse să ia niște pastile care au schimbat-o extrem de mult, până în punctul în care copiii nu o mai recunoșteau. Într-un final, Cati Simionescu a ajuns în Istanbul, unde doctorii au reușit să opereze acel anevrism. Ei i-au pus un stent pe creier și problema s-a rezolvat.

Karmen Minune: Eu am o gaură în memorie referitor la lunile alea. În perioada aceea a fost și ziua fetei mele și după am plecat în Turcia.