Betty Salam și Cătălin Vișănescu sunt împreună de aproximativ 8 ani de zile, iar împreună au un băiețel, pe Matthias Ștefan. Ei s-au cunoscut în perioada în care fiica manelistului avea doar 15 ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. La vârsta de 18 ani, ea a l-a adus pe lume pe fiul ei, care i-a schimbat viața. Betty Vișănescu și soțul ei sunt căsătoriți civil, iar între ei este o diferență de vârstă de 11 ani.

Citește și: Ce spune Betty Vișănescu despre faptul că Florin Salam și-a refăcut viața, după ani de zile în care a ținut doliu după Fănica: „Dacă mama mea era în viață și încă erau împreună”

Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, fiica lui Florin Salam a fost întrebată dacă are regrete cu privire la faptul că s-a căsătorit de tânără.

Betty Salam a răspuns vehement că nu, asta deoarece căsătoria și experiența de a fi mamă foarte tânără au ajutat-o să se maturizeze și să știe ce vrea de la viață.

„N-am (n.r. regrete că s-a căsătorit), îți spun și de ce. Pe mine m-a învățat foarte mult toată situația prin care am trecut și experiența mea de a deveni mamă foarte tânără. M-a schimbat foarte mult pe mine, ca femeie.

Am devenit matură, știu ce vreau de la viață și cred că m-am schimbat. Cred că se și vede lucrul ăsta. Am învățat să iubesc, să știi, să pun preț pe iubire. Deci nu îmi pare rău”, a mărturisit Betty Vișănescu, potrivit Spynews.

Când vor face Betty Salam și Cătălin Vișănescu nuntă: „Vrem să meargă totul strună”

Chiar dacă sunt împreună de opt ani de zile, Betty Salam și Cătălin Vișănescu nu au ajuns să ajungă împreună în fața altarului. Cu toate acestea, ei au planuri mari cu privire la nunta religioasă. Fiica celebrului manelist a dezvăluit că evenimentul ar urma să aibă loc peste aproximativ doi ani și își dorește ca totul să fie la punct. În ceea ce privește rochia, Betty Salam își dorește să fie o mireasă cât mai simplă, fără prea multe accesorii sau cu un machiaj strident. 

„Am inelul pe mână, dar nu am făcut nuntă în biserică, am făcut cununia civilă. Eu ca femeie sunt puțin mai diferită. Nu mă consider 100% feminină. Asta nu înseamnă că nu voi face nuntă. M-am gândit împreună cu soțul meu că vom face nuntă peste doi ani, pentru că vrem să meargă totul strună.

Nu vreau să ne grăbim. Nu vreau să fiu stresată.

Vreau să am o nuntă frumoasă, liniștită. Nu mă văd prințesă. Mi-aș dori o rochie simplă, fără multe accesorii. Foarte puțin machiată, părul foarte simplu. Eu m-aș vedea pe o plajă, în picioarele goale”, a declarat Betty Salam, la un post de televiziune.