Ultimele noutăți despre procesul lui Lolrelai cu medicul stomatolog, care este acuzat de multiple agresiuni, au fost făcute în platoul emisiunii „Follow us!”. Lolrelai și avocatul Adrian Cuculis au discutat cu prezentatoarele Ilinca Vandici și Teo Trandafir despre ultimul succes al procesului, mai exact că a fost admisă schimbarea juridică a faptei.

Citește și: Lolrelai, dezvăluiri despre viața amoroasă! A trecut prin umilințe în fostele relații: „Mi-a spus că sunt prea urâtă să se culce cu mine”

Acum patru ani, Lolrelai a fost căutată de un stomatolog pentru o promovare. Ea a fost în cabinetul medicului pentru o procedură simplă, acolo unde i-a administrat o substanță care a făcut-o să își piardă cunoștința. Acum, instanța de judecată a admis schimbarea juridică a faptei, fiind adăugată o nouă infracțiune: lipsirea de libertate. În acest caz, pedeapsa stomatologului agresor va fi una cu executare si riscă până la 7 ani de închisoare.

Ilinca Vandici: De ce și cum sa decis acum schimbarea încadraturii?

Adrian Cuculis: Dosarul ei era în paragină în momentul în care ne-am cunoscut. Poliția Română nu reușise nici măcar să facă o analiză simplă. Doar cu presiunea publică și a presei, Poliția a reușit să plătească acele analize. Noi ne dusesem cu banii, să le plătim noi(...)

Nu e de datoria mea sau a ei să meargă cu banii să plătească niște analize, care trebuiau făcute de un an de zile, poate s-au pierdut probe importante.

Lolrelai: Până să ies public, eu la secție mergeam regulat. Domnul avocat știe că la un moment dat devenisem un fel de secretară. Lui i-au restricționat accesul la dosar, pentru că eu ieșisem public, chiar dacă prin ieșirea mea publică am descoperit alte victime și ajutam dosarul.

Adrian Cuculis: S-a schimbat, într-adevăr, încadrarea juridică a faptei. Parchetul a considerat că este vorba despre o agresiune sexuală, doar o atingere, dar foarte important este că s-a adăugat o nouă infracțiune, despre care nimeni nu a vorbit deloc în toată perioada asta, respectiv lipsirea de libertate, care are o pedeapsă către maximul ei de 7 ani de zile, dacă va fi găsit vinovat acest medic și părerea mea intimă este că putem vorbi despre un prădător.

Ne-a povestit o doamnă de 65 de ani de gesturile lui, o atingea în niște moduri nepotrivite.

Lolrelai, despre medicul stomatolog care a agresat-o: „Din punct de vedere profesional îi merge foarte bine” 

Lolrelai s-a luptat în tot acest timp să își dovedească nu doar dreptatea, cât și nevinovăția. Avocatul acesteia, Adrian Cuculis, a mărturisit în platoul emisiunii „Follow us!” că autoritățile nu îi dădeau nicio șansă și era suspectată că minte.

În ceea ce îl privește pe medicul stomatolog, Lolrelai a mărturisit că acesta încă profesează și chiar el a mărturisit recent, în fața jurnaliștilor, că viața lui profesională a atins apogeul. Influencerița a mărturisit că tot ce își dorește acum este să îl vadă după gratii și să facă dreptate tuturor victimelor. 

Lolrelai: El nu are un tipar anume. El ce prinde, execută. Eu am avut norocul și am ieșit public. Încă se întâmplă. Odată cu această victorie, m-a contactat una dintre celelalte victime, dar și-ar dori să știe de ce până acum nu a fost contactată, deși a depus plângere în 2021(...) În momentul de față afirmă că acest dosar i-a afectat oarecum viața familială, dar din punct de vedere profesional îi merge foarte bine. Eu n-am ce să spun când agresorul meu spune asta public.

Adrian Cuculis: Ea a fost bănuită din secunda zero că minte, că minte grosolan. Se uitau la ea de parcă ea ar fi infractorul.

Teo Trandafir: Ce urmărim acum?

Lolrelai: Eu îl vreau închis! Eu nu vreau să mai facă asta nimănui. Eu vreau să îmi demonstrez nu numai dreptatea, nevinovăția. Aveam o direcție, direcție care se bate cap în cap cu drama, victimizarea.