Andreea Tonciu este de departe una dintre cele mai cunoscute vedete din România, după ani întregi de apariții pe micul ecran. De ceva timp, bruneta a luat o pauză de la televiziune și de la aparițiile cu care i-a obișnuit pe cei care o urmăresc, însă acest lucru ar putea să se schimbe. 

Andreea Tonciu ia din ce în ce mai mult în calcul să se întoarcă în televiziune și a și pus deja ochii pe o anumită poziție.

Bruneta ar vrea să fie să aibă propria emisiune de divertisment. 

„Îmi este foarte dor de televiziune. Îmi este extrem de dor. Visul meu cel mare este să mă angajez undeva și să am o emisiune aproape zilnic dacă s-ar putea, ca să am ce să fac. M-aș duce și de luni până duminică. Care este problema? Chiar să credeți așa.

Câteodată chiar mă plictisesc stând acasă, doar să duc copilul la școală, să-l iau, să am grijă de el, să fac mâncare, să fac curățenie, să mă duc la cumpărături. M-am plictisit. Eu, prezentatoare de știri? Poate la știri mondene. Doamne ferește. Mi-aș dori ceva de divertisment pentru că asta mă caracterizează și sunt eu. Dacă fac ceva ce nu am mai făcut niciodată, nu sunt eu și lumea nu se regăsește în acea Andreea Tonciu, se regăsește în Andreea care sunt eu”
,
a mărturisit Andreea Tonciu, pentru ego.ro

Citește și: Claudia Pavel ar face orice pentru fiul ei! A dezvăluit din ce câștigă bani în Statele Unite: „Când ai probleme serioase ultimul lucru care te interesează este părerea celorlalți”

Chiar dacă nu mai apare constant pe micul ecran, Andreea Tonciu este în continuare una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră, astfel că nu o dată i s-a întâmplat să facă poze cu fanii ei.

Chiar dacă este îndrăgită de multă lume, bruneta este de părere că fiica sa nu știe cât de cunoscută este ea cu adevărat.

„Știe, dar cred că încă nu își dă seama. Mai sunt cu ea la mall și mai vin oameni să facă poze cu mine. Mă întreabă de ce fac poze cu ei sau îmi mai zice că nu știu ce fetițe m-au pozat.

Le zic să le lase să mă pozeze, că eu apar la televizor. Atâta tot. Dar în rest nu cred că conștientizează. E prea mică. N-a început să mă cheme să o iau de la școală ca să se dea mare. N-au început chestiile astea sau să zică prin școală că mama ei este Andreea Tonciu. Nu are chestii de genul”, a mai completat Andreea Tonciu.