Mihaela și Cristi Borcea au format un cuplu timp de ani întregi, însă povestea lor de dragoste e de mult timp doar istorie. Totuși, aceștia mai aveau încă anumite lucruri în comun, precum afacerile pe care Mihaela le-a gestionat în ultimii ani.

Mai exact, este vorba despre hotelul din stațiunea Olimp, de la malul mării, pe care îl deține fostul lider dinamovist. Mihaela Borcea s-a ocupat de „perlă”, așa cum este supranumit complexul turistic de pe litoral, în special în perioada în care Cristi Borcea era în detenție.

La început de an însă, milionarul a luat decizia de a o scoate în totalitate pe fosta lui soție din afacere. Potrivit informațiilor din presă, în februarie 2023 se prelungise mandatul de administrator unic al Mihaelei Borcea până în anul 2027, însă acest lucru se pare că nu a contat prea mult pentru că în prezent aceasta nu se mai află la cârma hotelului.

Citește și: Niculina Stoican, după ce a pierdut procesul cu Constantin Enceanu: „Nu te certa cu măgarii”. Mesajul la care fanii nu se așteptau!

Potrivit Valentinei Pelinei, care a făcut anunțul, proprietatea de pe litoral a fost închiriată unui alt investitor.

„Nu pot da mai multe amănunte, datele contractului sunt confidențiale. Dar da, nimeni din familie nu se va mai ocupa de hotel.

A fost închiriat unui alt investitor”, a spus Valentina Pelinel.

Mihaela și Cristi Borcea, adevăratul motiv al divorțului! Fostul finanțator al clubului Dinamo și cea care i-a fost soție au trei copii împreună

Cristi și Mihaela Borcea au fost căsătoriți timp de 23 de ani, din 1988 și până în anul 2011. Aceștia au trei copii împreună iar decizia de a rupe mariajul a zguduit showbiz-ul românesc la acea vreme.

Motivele divorțului au fost speculate intens pe parcursul timpului, însă cu ceva timp în urmă Cristi Borcea a dezvăluit că fotbalul ar fi fost cel care ar fi cauzat ruptura dintre el și fostele sale parterene.

„Nu poate să-mi impună mie vreo femeie sau soția mea așa ceva. Fotbalul e viața mea, a fost înaintea soțiilor, familiilor, copiilor.  Pentru asta am ajuns și la două divorțuri și la o operație pe cord deschis la 41 de ani.

Pe lângă detenție, cinci ani și jumătate. Fotbalul e viața mea”, a declarat Cristi Borcea cu ceva timp în urmă, pentru as.ro.

Citește și: Andreea Tonciu, dezvăluirile la care nimeni nu se aștepta! Bruneta a spus de ce i-a interzis soțul să apară la TV timp de 4 ani: „Ajunsesem să fiu în depresie”

Mihaela Borcea nu este singura fostă soție a fostului patron de la Dinamo.

Începând cu anul 2011, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican, cu care are doi copii. Mariajul nu a fost însă unul de lungă durată. Cei doi au divorțat la în 2016 iar doi ani mai târziu, în 2018, Cristi Borcea s-a căsătorit pentru a treia oară cu actuala sa parteneră de viață, Valentina Pelinel, care i-a dăruit la rândul ei trei copii.