A fost nuntă mare în showbiz chiar în ziua de Crăciun! Fiul lui Gheorghe Hagi s-a căsătorit civil și a avut 400 de invitați la petrecere, organizată într-un local de lux din Capitală. Între ei și Gigi Becali, care a făcut spectacol pe ringul de dans. Ianis Hagi și soția sa au spus da în zi de sărbătoare. Mireasa a purtat o rochie lungă roșie în valoare de 8.000 de euro, care a furat toate privirile, în timp ce mirele a îmbrăcat un costum negru, la care a asortat un trandafir roșu.

Citește și: Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat, chiar în ziua de Crăciun! Fotbalistul român își ceruse iubita în căsătorie în vară, la Paris: „Înseamnă foarte mult pentru noi. Vă mulțumim că sunteți aici”

„Este un moment unic pentru ambele familii, le mulțumim și lor pentru că au fost aproape de noi. Ne-au susținut necondiționat din prima zi.

Cununia civilă este ceva unic, ceva ce mi-am dorit de mic copil, să îmi găsesc jumătatea și mi-am găsit-o, ne iubim, ne apreciem, ne respectăm”
, a declarat Ianis Hagi. 

„Sunt foarte emoționată, foarte bucuroasă că am ajuns în acest moment foarte important alături de jumătatea mea”, a declarat Elena, soția lui Ianis Hagi.

Părinții lui Ianis Hagi, primele declarații după cununia civilă 

Emoționați au fost și părinții celor doi. „A venit și timpul în care să mergem după copii. Au făcut un pas înainte în viață și să fie responsabili și să se iubească amândoi și să împartă amândoi lucrurile cum trebuie”, a mărturisit Gheorghe Hagi. 

„Suntem niște părinți împliniți și foarte bucuroși. Un Crăciun frumos o să avem anul acesta și în fiecare an o să ne aducem aminte de această petrece, acest moment important”,

a declarat Marilena Hagi.

Cei doi proaspeți însurăței au avut parte de o petrecere grandioasă, cu peste 400 de invitați, într-un local de lux din București. Muzica machedonească a răsunat până dimineață, iar Gigi Becali a făcut spectacol cu mișcările sale de dans. Ianis Hagi și Elena s-au logodit în vară, după ce fotbalistul și-a cerut iubita în căsătorie la Paris într-un cadru de poveste.

Urmează să facă și cununia religioasă în vara anului următor.