Luna noiembrie a fost una dificilă pentru Gigi Becali. Atunci, acesta a fost implicat într-un accident rutier în timp ce conducea bolidul său de lux, evaluat la peste jumătate de milion de euro.

Chiar dacă nu a fost rănit grav, atunci patronul FCSB a ajuns totuși la spital. Mai mult însă, acesta și-a dorit ca oamenii legi să îl găsească pe șoferul care a provocat accidentul, ceea ce nu s-a întâmplat însă nici până acum.

Chiar dacă nu știe prea multe despre celălat conducător auto, latifundiarul este convins că în spatele incidentului din trafic a stat lucrarea duhurilor necurate.

Citește și: Gigi Becali nu vrea să îl ajute pe Irinel Columbeanu! Latifundiarul din Pipera nu înțelege cum a ajuns în sapă de lemn: „Refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei”

„Ştia vrăjmaşul că urmează să fac emisiunea asta, mă pregăteam de mult s-o fac şi ce a zis vrăjmaşul: Becali, o să te omor. A vrut să mă omoare și Hristos a zis: ”Nu-l omori că-l protejez Eu”. Nu l-a lăsat Hristos să mă omoare. Păi cum să-ţi iasă maşină, depăşeşti tu şi unul să intre în tine?  Şi nu l-au găsit că nu au avut camere în zonă.

Era o cameră acolo la o firmă care bătea doar pe 30 de metri, nu a prins tot. Eu spun aşa: depăşeşti şi deodată unul din lateral intră în tine. Nu dracii l-au pus pe el?”, a spus patronul FCSB-ului, la România TV.

Suma fabuloasă pe care o va încasa Gigi Becali de la asigurări, în urma accidentului din noiembrie: „Când eşti cu Hristos, eşti ca un leu între câini şi vulpi”

Din punct de vedere financiar, accidentul nu l-a sărăcit pe Gigi Becali, care urmează să primească o sumă fabuloasă de la asigurări atât pentru mașină, cât și daune pentru coasta fisurată cu care s-a ales în urma impactului.

Patronul FCSB-ului este convins că a scapăt cu bine pentru că a fost protejat de Dumnezeu, datorită credinței pe care o are în acseta.

„De la asigurări mi-au zis că îmi plătesc 330.000

de euro, dar îmi iau maşina. Mi-au luat-o, au scos-o la licitaţie şi am cumpărat-o eu cu 160.000 de euro şi ei îmi mai dau doar 200.000 de euro. În România o repar cu 100.000 de euro.

Am primit şi 100.000 de euro daune pentru coasta fisurată, pentru tratament. Când eşti cu Hristos, eşti ca un leu între câini şi vulpi. Sunt cu Hristos şi cred în El şi sunt ca un leu între câini şi vulpi”,

a mai declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.