Irinel Columbeanu trece prin cea mai dificilă perioadă din viața lui, după ce a rămas fără niciun ban și a ajuns să locuiască într-un azil. Fostul afacerist în vârstă de 66 de ani locuiește acum într-un cămin de bătrâni al prietenului său, Ion Cassian, care i-a făcut o reducere a tuturor cheltuielilor. Mai mulți apropiați i-au sărit în ajutor atunci când au auzit cum se descurcă. Despre situația în care se află Irinel Columbeanu și-a spus părerea și Gigi Becali, care a rămas uimit de faptul că fostul milionar din Izvorani nu mai are niciun ban. 

Citește și: Oamenii fac donații pentru Irinel Columbeanu! Fostul milionar nu își permite să stea la azil: „Are o pensie mică”

Latifundiarul din Pipera a mărturisit că nu are nicio intenție să îl ajute pe Irinel Columbeanu. Gigi Becali nu își explică cum a putut să își piardă toți banii, în contextul în care a dus o viață luxoasă și fără lipsuri.

El este de părere că fosta lui soție, Monica Gabor, îi va sări în ajutor și nu îl va lăsa în sapă de lemn. 

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”,

a spus Gigi Becali, pentru ProSport.ro.

Gigi Becali nu vrea să ia exemplul lui Irinel Columbeanu: „Credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri?” 

Patronul FCSB a mai spus că și el ar fi putut să își cheltuie banii pe achiziții și petreceri scumpe, însă a ales să fie chibzuit cu banii. Gigi Becali a mai spus că Irinel Columbeanu are șansa de a fi salvat de femeile din viața lui, acum ar fi prima lui soție, Romanița, sau Monica Gabor. 

„Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. prima soție a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a mai spus latifundiarul pentru sursa citată mai sus. 

Irinel Columbeanu, după ce s-a scris că Mr. Pink s-a oferit să îl ajute: „Nu m-a sunat deloc” 

După ce s-a aflat de situația precară a lui Irinel Columbeanu, în mediul online au apărut mai multe informații conform cărora fostul milionar ar fi primit o ofertă de nerefuzat din partea lui Mr. Pink. Inițial s-a scris că soțul Monicăi Gabor i-ar fi propus să se mute în America, unde i-ar fi acoperit toate cheltuielile și ar fi locuit aproape de fiica lui. Irinel Columbeanu a mărturisit că nu este adevărat, iar Mr. Pink nu l-a contactat deloc cu privire la acest aspect. Chiar dacă ar fi fost adevărat, el nu crede că ar fi putut să accepte o asemenea ofertă din cauza problemelor sale de sănătate. 

„Adevărul este că nu, nu m-a sunat deloc Mr.  Pink, deși are telefonul meu. Dacă aș fi acceptat această invitație care de fapt nu există. Tot nu aș fi putut să accept, deoarece doctorii mi-au spus că nu mai e bine să călătoresc cu avionul. Ori dacă m-ar fi invitat, m-ar fi invitat undeva lângă Irina, adică la Los Angeles, până acolo eu un zbor foarte lung și nu aș vrea să mi se întâmple ceva în timpul zborului, nu s-ar putea face niciun fel de intervenție.  Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.