Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască într-un azil, iar oamenii au început să îi sară în ajutor. Fostul milionar de la Izvorani locuiește la azil de mai bine de două săptămâni, însă nu și-ar fi permis dacă nu era ajutat de către prietenul său. Ion Cassian este proprietarul casei de bătrâni, care i-a oferit lui Irinel Columbeanu o reducere a cheltuielilor pentru a îi putea permite să locuiască în azilul său.

Citește și: Cum a decurs, de fapt, întâlnirea dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor în America! Irinuca i-a văzut din nou împreună: „Timpul vindecă tot”

În urmă cu mulți ani de zile, tot în azilul lui Ion Cassian a locuit și John Columbeanu, care a și petrecut ultimele clipe din viață în această casă de bătrâni. Prietenul bun al fostului milionar a dezvăluit că el nu își poate permite singur cheltuielile azilului, motiv pentru care i-a făcut mai multe reduceri, însă nu este singurul care i-a

sărit în ajutor.

Fostul afacerist urmează să primească o pensie de 2.000 de lei, însă care nu îi ajunge pentru a suporta toate cheltuielile. Apropiații lui Irinel Columbeanu s-au oferit să facă donații pentru el. Ion Cassian a dezvăluit că a primit multe telefoane de la persoane care vor să îl ajute pe fostul milionar.

„În primul rând, am făcut o reducere pentru toate costurile dânsului la noi.

Ne cunoaștem de mult timp, suntem buni prieteni. Mai departe, la noi va sta cât timp crede dânsul. Are o pensie mică, nu una mare, dar sunt sigur că toți prietenii lui și toate cunoștințele îi vor întoarce toate aceste lucruri bune pe care și el le-a făcut pentru ei de-a lungul timpului. Cu siguranță, totul va merge bine. Am observat, în ultimele zile, că am primit multe telefoane de la persoane ce vor să facă donații pentru dânsul”,
a declarat Ion Casian, în cadrul emisiunii Exclusive VIP. 

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu, i-a trimis bani tatălui său

Irinel Columbeanu nu a fost uitat nici de către fiica lui, Irinuca. Când a aflat că tatăl ei nu mai face față cheltuielilor din România, fiica fostului afacerist și a Monicăi Gabor i-a trimis 200 de dolari, din economiile ei.

Gestul l-a copleșit de-a dreptul pe Irinel Columbeanu și ar fi izbucnit în lacrimi atunci când a primit banii de la fiica lui, relatează Fanatik.ro.

Fostul afacerist în vârstă de 66 de ani nu se aștepta vreodată că va ajunge într-un centru de seniori, însă nu o vede ca pe o degradare. În trecut, Irinel Columbeanu ducea o viață de lux, însă lucrurile nu au mai fost la fel după divorțul de Monica Gabor.

Chiar dacă nu se aștepta ca viața lui să ia o asemenea întorsătură, el consideră că este mult mai bine așa atât pentru el, cât și pentru fosta lui soție și fiica lor, Irinuca. 

„Nu mi-a trecut prin gând niciodată că voi ajunge într-un centru pentru seniori, dar eu nu consider că e vreo decădere sau vreo problemă, ci cred că așa a vrut Dumnezeu. Nu doar cu asta, cu toate care mi s-au întâmplat. Până la urmă a fost mai bine așa și pentru mine și pentru Irina și pentru Monica,”, a mai spus fostul milionar.