Oana și Viorel Lis formează un cuplu de peste 20 de ani, iar relația lor a reușit să întreacă așteptările multor persoane care nu au crezut în ei. În ciuda diferenței de vârstă, povestea lor de dragoste continuă să triumfe, iar Oana Lis se asigură că soțul ei primește cel mai bun tratament și sănătatea lui este prioritară. Ajuns la vârsta de 80 de ani, fostul edil al Capitalei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

Citește și: Oana Lis, foc și pară de supărare! Soția lui Viorel Lis susține că acesta este discriminat din cauza vârstei înaintate: „Nu ne mai interesează de cei în vârstă”

În mediul online au circulat mai multe zvonuri conform cărora Viorel Lis și-ar fi pierdut viața. Soția fostului primar s-a săturat să audă mereu aceleași zvonuri, care sunt total neadevărate.

Ea a deschis încă o dată subiectul și a explicat care este starea de sănătate a soțului ei. Oana Lis a mărturisit că nu s-a întâmplat nimic grav cu Viorel, fiind în aceeași stare. În ultima perioadă, bolile sale s-au agravat și este nevoit să stea foarte mult în pat. Acesta este, de fapt, motivul pentru care cei doi nu au mai fost surprinși împreună.

„Nu s-a întâmplat nimic grav cu el! Ce atâtea zvonuri! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era.

Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat.

Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală, ce pot să fac!”,

a declarat Oana Lis, pentru Click!.

Oana Lis nu mai face față cheltuielilor! Ce apel a făcut către urmăritorii ei 

În anul 2018, Viorel Lis a suferit un atac cerebral, iar de atunci probleme sale de sănătate s-au înrăutățit de la o zi la alta. Soția fostului edil a fost mereu transparentă cu fanii ei și a mărturisit că nu se descurcă din punct de vedere financiar, iar majoritatea banilor se duc pe tratamentele lui Viorel Lis.

În urmă cu câteva luni, vedeta a postat un mesaj în care își întreba urmăritorii dacă își doresc să cumpere obiectele personale ale celor doi, în contextul în care se descurcă tot mai greu cu banii. Oana Lis a primit multe mesaje răutăcioase în urma acestei propuneri, însă a răspuns imediat acuzațiilor că ar fi „cerșit bani” în mediul online. 

„Adică unora nu le este jenă să ceară bani la tot mapamondul pentru război și mie să-mi fie pentru că vreau să fac rost de bani pentru un om cu boli cronice,

un om bun și drag, de care mă ocup singură 24/24?! Fiecare are valorile lui umane după care se ghidează!   Asta e culmea invidiei dintre femei… S-au activat unele p-aici că de ce să cerșesc eu p-aici și să primesc ceva… și nu ele! Bine că n-am primit nimic. V-am pus o întrebare, pentru că atunci când suntem mai mulți sunt și mai multe idei. Dar e tare asta… am înțeles că ne batem pe bărbați, că e bătaie pe ăia buni…ca să ne uităm ce rochiță, gentuță are vreuna… dar asta e ultima”,  le-a transmis Oana Lis urmăritorilor ei.