Patronul FCSB a fost implicat într-un accident rutier în cursul zilei de duminică, 12 noiembrie 2023, la orele prânzului, atunci când fostul europarlamentar a intrat cu mașina într-un șanț, în Dobroești. Latifundiarul a spus că se întorcea de la un lăcaș de cult în momentul în care a încercat să evite un alt vehicul. Astfel, fostul europarlamentar s-a trezit cu mașina în șanț.

Gigi Becali, testat pentru consum de substanțe interzise în urma accidentului din Dobroești

Gigi Becali a mers singur la poliție după producerea accidentului, pentru a le da oamenilor legii toate detaliile despre incidentul care s-a petrecut fulgerător. Ulterior, potrivit procedurilor, Gigi Becali a fost testat pentru a se determina dacă a consumat substanțe interzise sau alcool înainte de a se urca la volan.

„Da, eu am condus mașina. Le-am spus polițiștilor ce s-a întâmplat. Eu eram în depășire și cineva a intrat în depășire, lateral cu mine, nici măcar în punctul mort.

Intra în mine. Am făcut stânga, am intrat în șanț, l-am ocolit pe el. Eu am intrat în șanț, iar omul n-a avut măcar puțin obraz să oprească.

Citește și: Adiță Voicu vrea să îl aducă pe Gigi Becali în emisiunea sa! Motivul incredibil pentru care nu l-a invitat până acum: „Nu sunt pregătit. Nea Gigi o să te întrebe fix din Biblie”

Acolo sunt camere. Acum s-a deschis dosar. Cum adică, tu pleci? Îl îndrum pe ăla care a făcut asta să mă caute, să-și ceară iertare și nu-i mai fac plângere penală. Am făcut testul antidrog, testul de alcool, cannabis, alea, alea.  A intrat mașina în șanț. Ce accident dacă n-au sărit nici airbag-urile? E adevărat, m-a zdruncinat puțin că e șanț mare acolo. Bine că n-am pățit nimic”,

a spus Gigi Becali, potrivit Antena 3.

Gigi Becali s-a ales cu o coastă fisurată

Chiar dacă nu a fost vorba despre un accident rutier deosebit de grav, Gigi Becali a acuzat dureri în urma incidentului, așa că a mers la spital, unde medicii au descoperit că Latifundiarul are o coastă fisurată. De asemenea, acesta a fost supus și unui CT.

Din fericire, patronul FCSB-ului nu s-a ales și cu alte lovituri în urma incidentului.

Citește și: Gigi Becali nu vrea să îl ajute pe Irinel Columbeanu! Latifundiarul din Pipera nu înțelege cum a ajuns în sapă de lemn: „Refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei”

„Mă durea puțin coasta, am făcut CT (computer tomograf) și e o fisură la o coastă”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.