Cu trei ani în urmă, în anul 2020, vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu a fost cuprinsă de flăcări. După ce au fost făcute verificări s-a descoperit că focul ar fi pornit de la subsol, după care a pornit parterul și etajul.

În momentul în care casa a ars, Irinel Columbeanu nu o mai deținea. Proprietatea a fost scoasă pe piață încă din anul 2009.

În cazul în care cineva își dorea să o închirieze trebuia să scoată din buzunar 15 mii de euro lunar, în timp ce suma necesară pentru achiziția vilei era de 3,9 milioane de euro.

La acea vreme, Irinel Columbeanu a susținut că incendiul ar fi fost provocat pentru a masca un furt, și asta pentru că în locuință se aflau mai multe obiecte de valoare.

Timpul a trecut iar casa a rămas o fantomă, însă recent aceasta a atras atenția unei tinere de pe TikTok, care a mers în vila fostului om de afaceri pentru a arăta tuturor starea în care se află concret aceasta în prezent.

În timp ce explora proprietatea care era odată de lux, Anastasia a descoperit că singurele obiecte din casă care nu au fost arse au fost pozele de familie ale milionarului.

„Ce mișto, avea sală de fitness, cu vedere afară la piscină. Doamne, chiar au ars toate, n-a mai rămas nimic, nimic întreg din căsuță.(...) Aici cred că era una dintre intrările în casă. Casă de 2.000 de metri pătrați.(...) Aici nu știu ce era, bucătărie, cred, că are veselă. Cred că ăsta era cumva apartamentul angajaților. Ce Dumnezeu a unit, nici flăcările nu au putut ruina. Întregi au rămas doar pozele de familie, semn că Dumnezeu l-a iubit mult Iri în timpul mariajului cu Monica”,

spune Anastasia.

Tânăra a explorat casa de două ori. A doua oară când a intrat în vila incendiată, aceasta a observat că lipsea o poză cu Irinuca, pe care a vrut să o ia din casă și să i-o ducă lui Irinel Columbeanu la azil, pe care însă nu a mai reușit să o recupereze.