Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute vedete TV din țara noastră. Chiar dacă a fost pe val încă de la primele apariții pe micul ecran, cu mulți ani în urmă, bruneta și-a luat prin surprindere fanii când, pentru o perioadă destul de lungă, a refuzat să mai ia parte la emisiuni.

După ce a devenit mamă, iată că bruneta a avut INTERDICȚIE să mai apară pe micul ecran.

Andreea Tonciu a luat pe toată lumea prin surprindere recent când a dezvăluit motivul din spatele absenței sale: soțul ei, Daniel Niculescu, nu a fost de acord ca bruneta să mai facă parte din showbiz.

„Eu, de când m-am măritat, am avut cam interzis să mai vorbesc cu trecutul meu. Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor! Eu patru ani nu am apărut la televizor, am fost în depresie, eu nu am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul.

Eu nu am vorbit cu absolut nimeni patru ani.

Eu ajunsesem să fiu în depresie.(...) Lui i-a plăcut că sunt Andreea Tonciu, dar după a stat el mai bine, s-a gândit și a zis că nu trebuie să mă mai lase. De ce? Nici până în prezent nu știu răspunsul, dar am stat, l-am gândit și aș fi găsit niște variante, dar nu știu dacă sunt adevărate.

Eu cred că din cauza familiei lui, pentru că lucrează într-un anumit domeniu, probabil m-au văzut cum apar eu la televizor și i-au zis lui de ce mă mai lasă să apar, că mă fac de râs. Ei nu știu că totul este un pamflet și eu jucam un teatru acolo”, a spus Andreea Tonciu în cadrul podcast-ului moderat de Jorge. 

Andreea Tonciu, extrem de permisivă cu soțul ei! Vedeta i-ar accepta infidelitatea, însă cu o condiție: „Bărbatul meu dacă mă înșală...”

Faptul că a mărturisit de ce nu a mai apărut pentru o perioadă la TV nu a fost nici pe departe singura declarație cu care vedeta și-a uimit recent fanii. În cadrul aceluiași podcast, bruneta a spus cu sinceritate că i-ar ierta soțului ei infidelitatea. Ei bine, există totuși o condiție, și anume ca ea să nu afle în cazul în care partenerul ei de viață calcă strâmb.

„Bărbatul meu dacă mă înșală, băi... dacă eu nu aflu, e treaba lui”, a mai spus vedeta. 

Citește și: Bia Khalifa și Vica Blochina, la cuțite! Ce s-a întâmplat între cele două blondine: „Persoanele ca ea mă fac să cred că țara noastră nu mai are nicio șansă”

Andreea Tonciu și daniel Niculescu formează un cuplu de ani întregi, iar în anul 2016 au făcut marele pas și și-au unit destinele religios, în cadrul unei ceremonii de vis.

Nașii de cununie a celor doi îndrăgostiți au fost chiar Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care la acea vreme formau la rândul lor un cuplu.

Căsătoria religioasă a Andreei Tonciu și a lui Daniel Niculescu a avut loc la doar două zile după botezul fiicei sale, Rebeca.