2023 se apropie de final și astfel se încheie un an destul de dificil pentru impresară. Iată însă că Sărbătorile de iarnă o găsesc pe Anamaria Prodan lângă familie și prieteni apropiați, acolo unde spune că se simte cel mai bine.

De Crăciun, Anamaria Prodan se bucură de liniște, alături de cei trei copii ai săi, pentru că a ales să petreacă Nașterea Domnului în sânul familiei.

Totuși, pentru noaptea dintre ani, Anamaria Prodan are cu totul alte planuri. După ce se încheie Crăciunul, impresara va pleca alături de copiii săi în America, unde Rebecca locuiește de ceva timp. Vedeta va petrece acolo și primele săptămâni din anul 2024 pentru că vrea să își respecte promisiunea pe care a făcut-o încă de dinainte să devină mamă, a mărturisit impresara.

„De sărbători au venit toți în România, dar în curând plecăm în America.

Au venit să vadă casă, pisoii și ce mai e nou, apoi strângem gașca și plecăm o lună în Las Vegas. Vom merge și la sora mea, dar și la Rebecca.

Pentru că Rebecca s-a mutat la New York și cumva se repetă episodul Anamaria și mama ei. De fiecare dată eu mă rugăm de mama mea să vină în America să vadă ce am realizat eu, nu avea timp.

Anul acesta mă roagă Rebecca. Eu am zis că nu o să fac ca mama, ci o să merg acolo din primul an. Mama a venit după nouă ani. Eu am făcut o promisiune și am zis că atunci când voi avea copii, voi face totul mai bine decât a făcut mama cu mine. A venit totul natural”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan nu s-a afișat cu noul partener de viață: „Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu, dar pentru cine a stat lângă mine a fost o binecuvântare”

În noiembrie, Anamaria Prodan a avut o surpriză pentru fanii ei, atunci când a anunțat că în viața ei se află un nou partener. Multă lume voia să afle cine este bărbatul care a reușit să o cucerească pe sexi impresara, însă Anamaria Prodan nu s-a afișat niciodată cu acesta.

Ulterior, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat la premiera unul film, impresara a dat de înțeles că încă nu și-a găsit sufletul pereche.

„Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor nonstop.

Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi.

Citește și: Anamaria Prodan a acceptat provocarea! Vedeta s-a apucat de actorie și va juca într-un film: „Știam clar că mă va pune în valoare”

Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu, dar pentru cine a stat lângă mine, de-a lungul anilor, a fost o binecuvântare de la Dumnezeu pentru că pe toți i-am ajutat să crească, să învețe foarte multe lucruri și să devină mari. Dacă o să întrebi oamenii care au stat alături de mine, niciunul nu o să vorbească urât despre mine. În toți acești ani în care am fost cu fostul soț niciodată nu l-am jignit”, a declarat Anamaria Prodan, pentru wowbiz.ro.