Anamaria Prodan nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre viața sa amoroasă, de la dorințele pe care le are de la un partener de viață și până la ce nu ar accepta niciodată de la iubitul sau soțul ei. În acest moment se pare că nu există cineva în viața ei, însă acest lucru nu înseamnă că nu se gândește la iubire.

La vârsta de 50 de ani, Anamaria Prodan a reușit să adune în jurul ei, pe Instagram, o comunitate foarte mare de urmăritori.

Tot pe rețeaua de socializare, unde este foarte activă și unde postează foarte multe aspecte ale vieții sale, impresara a distribuit cu fanii ei un mesaj scurt și la obiect.

Cu câteva ore în urmă, Anamaria Prodan a dezvăluit că una dintre așteptările pe care le are de la un partener de viață se încadrează în domeniul culinar. Vedeta a punctat faptul că dacă cineva nu este pregătit să pregătească clătite alături de ea, nici nu are rost să se îndrăgostească.

„Nu te îndrăgosti de mine dacă nu ești gata să facem clătite la 3 dimineața”, a fost mesajul postat de fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, pe InstaStory.

Anamaria Prodan, din ce în ce mai fericită după divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău”

Separarea și ulterior divorțul celor două vedete nu a fost nici pe departe una plăcută.

Momentul a fost unul din cadrul căruia nu a lipsit scandalul și cuvintele dure, însă de atunci a trecut ceva timp iar impresara pare acum că se simte mai bine ca niciodată.

Vedeta consideră că divinitatea a făcut curățenie în ceea ce privește oamenii din jurul ei, așa că acum se regăsește pe ea și se bucură din plin de viață.

„În ultima perioadă cred că m-am regăsit.

Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a crește și de a pune în lumina reflectoarelor pe alții. Și, cumva, nici nu mai știam unde este Anamaria. Cu siguranță, Dumnezeu când vede că situația devine mult prea neagră, iar tu ești un om bun, face el ceva… Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău, iar vălul ăla de pe ochi s-a ridicat”, a declarat Anamaria Prodan pentru libertateapentrufemei.ro.